7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632,165
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Videosunu izlediğin başka herneyse
Yav sen gene bana abi diyorsun deme yavvv ;D ;D bende yaşlısın

Aslında haklısın bu saatten sonra biliyorum sende land rovere geçmek istiyorsun ama elalem neder diye geçemiyorsum
en iyisi bir cj 8 kupası bul defender 110 a otuttur hem kimse anlamaz bu aradada defenderin keyfini sürmüş olursun :smiley:

Dürüst olmak gerekirse defender değil de şu v8 motorlu discolardan bir tane hanıma alabilirim..

Etiketler

Landlara laf atanlar !....... mke de landları ihale satıyorlar bir çoğu toplanıp piyasada dolaşıyor bazılarıda kurnaz simsarlar tarafından toptan alınıp ivedikte olduğu gibi fahiş fiyatla satmaya kaktılar onlarda elinde patladı. Bana ivedik dışında böyle bir hurdalık örneği daha gösterebilirmisiniz
Hadi Landları mke trafikte tescil edilebilir yazısı ile satıyor. Peki CJ leri ne yapıyorlar direk jilet en son herhalde on yıl önce satışı vardı CJ son yıllarda mke den alan varmı. Ozaman sizi biraz düşünmeye davet ediyorum.

Bu kadar laf ediyoruz ama şunu söylemem gerek artık,orjinal ingiliz harici hiçbir defenderin bir etkinliği yok,İl Birlik'te ki td5'ler gerçekten muazzam araçlar,turbosu falan iyi dolduruyor belkide daha 37000 km'de olduklarındandır bilmiyorum ama hakkını yememek lazım orjinal ingilizler bir başka ;)

jeep' Alıntı:
Onlar anlamaz o kadarından...
Anlarız anlarız
Tuzlaların şasenin onune bir izgara döhüsten uzanan 2adet 10lun inşaat demiri aynı demirin daha incesinden kapı
L tipi sibop mekanizmalı motor ganza basıldığında hararetin çıktığı gözle görülür firen ve debyaj pedalları taban sanına carrrrk diye sürter debyaj teli kopunca baskı balata kağılır şanzıman inmeden tel degişmez
vs.vs
tabiki cj lerle aralarında cok fark vardır mı acaba

Konuyada direk dalmış bulundum özür
abim ve kardeşim ve diger tanıdiklar sayesinde kendimi yabancı hissetmedim

zaferbager41' Alıntı:
Anlarız anlarız
Tuzlaların şasenin onune bir izgara döhüsten uzanan 2adet 10lun inşaat demiri aynı demirin daha incesinden kapı
L tipi sibop mekanizmalı motor ganza basıldığında hararetin çıktığı gözle görülür firen ve debyaj pedalları taban sanına carrrrk diye sürter debyaj teli kopunca baskı balata kağılır şanzıman inmeden tel degişmez
vs.vs
tabiki cj lerle aralarında cok fark vardır mı acaba

Şimdi bana kötülediğiniz aracın, sizin seri lerle aynı kategoride olduğunu ve hala offroad parkurlarında olduğunu hatırlatarak sözlerime başlıyorum. Sizin seriler çoktan jiletlik oldu bile.. Tuzla lar için çok kalite demiyorum. Ama jeep nede olsa savunmaya mecburuz.. ;D
Mesajınıza gelirsek. Defenderdan öğrendiklerinizi tuzlaya uygulamaya çalışmışsınız ama o kadar başarılı olamamışsınız.. :smiley:
1- Fren ve debriyaj pedalları taban sacına sürtüyorsa, taban sacı yerinden kaymıştır. Düzeltiniz..
2- Tuzlalarda tel vardır, kafası topuzlu, kopunca hiçbir yeri sökmene gerek yoktur. Direk teli değiştirirsiniz. CJ lerde debriyajda tel olmaz. Demir çubuklarla terazi usulü bir düzenek vardır.
3- Tel kopunca baskı balata neden dağılsın.. Mantıklı bir açıklaması olmalı eminim.. ;D
4- O sizin şanzımanın inmesi gerekir dediğiniz debriyaj plağı ya da bilyası değişiminde olur. Genelde ustalar motoru indirirler kolaylarına gelir. O kadar basittir yani motor inmesi..

Lütfen, defender farklı CJ farklı.. Karıştırmayalım..

zaferbager41' Alıntı:
Konuyada direk dalmış bulundum özür
abim ve kardeşim ve diger tanıdiklar sayesinde kendimi yabancı hissetmedim

Cevabımı verirken bende sizi yabancı hissetmedim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR