7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632,165
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

alpaslanepli' Alıntı:
Ha ha üzgünüm kahveyi bana emanet edip sanayiye gittiler. Malum dün festivalden döndük hepsi araçları dağıttığı için ;D

Hooopp , dağılan tek landrover yok o parkurda, takılanda yok, ben CJ sinden XJ sine tek tek sayayım istersen kim kaldı nereleri dağıttı ;D ;D ;D

Etiketler

Gelelim parkura , o parkuru utanarak söylüyorum araziyi kullanmadan 1,57 de tamamladık, ama kronometrenin markasıda landrover bize torpilmi geçti bilmiyorum, birincinin skoruna bir bakın sonra konuşalım. ;D ;D ;D

Land olsun çamurdan olsun :smiley:
3 tonluk ambulans kasa yüzümü yine kara çıkarmadı.
festival off road oyunlarında yatacak diye beklenen ambulans kasa port bagaji dağıtsada parkuru sağ salim bitirdi.
Fakat izmire dönerken 3 aylık distribütörün avans vakum diaframı bozuldu. bende diaframı eski distribütördekiyle değistirip yola devam ettim.

Bol LR'li resimler ;D

img_5845_std.jpg

img_5932_std.jpg

img_7694_std.jpg

img_7758_std.jpg

img_5962_std.jpg

parkuru tamamlama süremi bilen hatırlayan var mı ? ilk 15 girebildim mi ? :smiley:

Bunlar resim değil, LR resimleri !!! Tabi ki bu sayfaya kayacağız, kalabalık ne demek?

vosdost' Alıntı:
parkuru tamamlama süremi bilen hatırlayan var mı ? ilk 15 girebildim mi ? :smiley:

Çok iyi değildi skor, ama standard ambulansla dağılan jeep lerin pes ettiği yeri tamamlamak bile başarıydı. Tebrikler

nkurtkaya' Alıntı:
Bunlar resim değil, LR resimleri !!! Tabi ki bu sayfaya kayacağız, kalabalık ne demek?

Sondaki sırıtan adamı farketmediniz herhalde. Ama iyi oldu ders olsun bana şakalaşacağımız kişileri bilmek lazım. Özür dilerim sayın Nejat bey.
Buyrun sayfanızda rahat rahat koyun resimleri..
Herkese iyi geceler...

hocam saolasın
landın basarısı :smiley:
jeeplerin yapamadıklarını ambulans kasa yapar diye imza attık herhalde :smiley:
gelde sevme land rover ı
motor ufak olsun elektırıklı aynası klıması olmasın 660 km 18 ssatte gelsin 14 saatte geri dönsün ama land olsun :smiley:

vallahi ben gidemedim saat 21.00 den beri jeep çilerin anlattıklarına inansam aracımı hemen satardım. Sankı başka araçtan bahsettiler

vosdost' Alıntı:
hocam saolasın
landın basarısı :smiley:
jeeplerin yapamadıklarını ambulans kasa yapar diye imza attık herhalde :smiley:
gelde sevme land rover ı
motor ufak olsun elektırıklı aynası klıması olmasın 660 km 18 ssatte gelsin 14 saatte geri dönsün ama land olsun :smiley:

evet hem dost hem vost resimlere baktım ambulans fenaydı.sonraya saklıyayım t2 var bendede yatan ama sıfır gibi

alpaslanepli' Alıntı:
Sondaki sırıtan adamı farketmediniz herhalde. Ama iyi oldu ders olsun bana şakalaşacağımız kişileri bilmek lazım. Özür dilerim sayın Nejat bey.
Buyrun sayfanızda rahat rahat koyun resimleri..
Herkese iyi geceler...

Seni pek bi alıngan gördüm bu gece Alparslan, ciddiye mi aldın yoksa yazdıklarımı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR