7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632,165
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Bunlar resim değil, LR resimleri !!! Tabi ki bu sayfaya kayacağız, kalabalık ne demek?

E abi gözünü seveyim oku şu yazdığın mesajı bi daha bi ciddi ciddi durmuyor mu? Yoksa ben neye alındım şimdiye kadar tanıyorsun biliyorsun az çok. Öyle ünlemli münlemli olunca ve smile kullanmayınca öyle anladım bende..

Etiketler

Al sana smile smiyle her ne halt ise ondan, hemi de gerçeği ...

img_6020_std.jpg

vosdost bende 69 kamlumbağ var hala hayatta motor bıle yapılmadı herseyi orjınal saklıyorum hazıne gıbı. cumartesi, pazar dolaştırıyorum :D

What is perfect Articulation on 35 inch mt tires ? ;D ;D ;D
[attachment=1]
[attachment=5]

What is meaning of high speed cornering on Real offroader ? ;D ;D ;D
[attachment=2]
[attachment=4]

how can you lift two rear wheels using breaking ? ;D ;D ;D
[attachment=3]

img_5912_std.jpg

img_7730_std.jpg

img_7710_std.jpg

img_7712_std.jpg

img_7727_std.jpg

Parkur'daki Defender'lardan birkaçı... Vosdoat'un ambulans kasa girerken yanımdakilere dedimki " demedi demeyin, bu port bagaj, finishi göremez" ve maalesef port bagaj bu etaba dayanamadı.

img_5708_std.jpg

img_5784_std.jpg

Niye ingilizce yazdın derseniz Türkçesini bin defa yazdık, anlamıyorlar belki bundan anlarlar ;D ;D

Landrover = The Best 4 X 4 X Far = Meali şu; Landrover Gelmiş Geçmiş En iyi 4 çeker , ister standart ister modifiyeli ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
What is perfect Articulation on 35 inch mt tires ? ;D ;D ;D
What is meaning high speed cornering on Real offroader ? ;D ;D ;D
how can you lift two rear wheels using breaking ? ;D ;D ;D

Bak bak bak Koca adam Kocaoglani sokmus oraya hava atiyo :D :D
Niye girdin oraya pisti duzeltmek icinmi :smiley:
Senden sonra tumsek kalmamistir ki orada :D

alpaslanepli' Alıntı:
E buda benden o zaman ;D (bahane bulup her yere koyuyorumda)

Arkada oturan hala'mı tanıdım, Yavuz abimi de. Yanındaki sakallı kim? Madalyalı olan? Niye vermişler ki o madalyayı? :p

discovery-V8' Alıntı:
Niye ingilizce yazdın derseniz Türkçesini bin defa yazdık, anlamıyorlar belki bundan anlarlar ;D ;D

Landrover = The Best 4 X 4 X Far = Meali şu; Landrover Gelmiş Geçmiş En iyi 4 çeker , ister standart ister modifiyeli ;D ;D

Abi şimdi figo kaldı diyince e o standart diyorsun. Sonrada 6 dilde bunu yazıyorsun. Hem ben o parkurda sana eşlik ederken yok bura derin yok burası çok yüksek diye parkurun yarısını geçmedin. Bunu niye söylemiyorsun ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi şimdi figo kaldı diyince e o standart diyorsun. Sonrada 6 dilde bunu yazıyorsun. Hem ben o parkurda sana eşlik ederken yok bura derin yok burası çok yüksek diye parkurun yarısını geçmedin. Bunu niye söylemiyorsun ;D

yalancının ? ;D ;D ;D ;D

yola çıkarken port bagajda montaji sıkı yapamamışız :smiley: aceleye geldi herhalde. :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Arkada oturan hala'mı tanıdım, Yavuz abimi de. Yanındaki sakallı kim? Madalyalı olan? Niye vermişler ki o madalyayı? :p

Madalyayı sen girme parkura milletin morali bozuluyor. Birinci belli ikinci kim? sorusunu sorup eğlenemiyorlar. Al sen peşin peşin madalyanı otur köşeye demişler sakallının yalancısıyım tabi bilemem. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR