7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632,410

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

alpaslanepli' Alıntı:
Abartmasak abi. Hepimiz girdi ve çıktı. Öyle çok zor bir parkur değildi ki.. Sondan bir önceki dönemeç derindi o kadar. Dediğim gibi keyifsiz bir parkurdu bence... Sen beni landcıların kamp yaptığı yere götürürken geçtiğin yer daha iyiydi bea.. :smiley:
alpaslancım kızıcan yine zj offroad aracı değil yazık ediyosunuz ona kibar o...

anerkad' Alıntı:
burası offroad sitesi ise almayın bizi aranıza olsun bitsin offroad aracı değil ise.site kurulduğundan beri her gezide zj var bir disco yok ama ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok be abi geçtik hepimiz. Yavuz abi gelmiyenler gerçek sanıyor ha. Cüneyt abi videolar elimde ulaştırırm sana. Hepimiz geçtik. Standartlar dahil..
şüphem yok zaten..........

anerkad' Alıntı:

Babacım niye öyle diyorsun. Tamam de ama bu sayfada deme lütfen :smiley:
Zj ile millet amerika'da kaya off-road'u yapıyor. Off-road aracı niye olmasın? Ekstradan camımız elektrikli ısıtmalı diye kibar oldu yani.. :smiley:

duman' Alıntı:
2,2 ile yavuz 1,57 ile nasıl tamamladı o parkuru...çok mu kısaydı parkur?

Oldukça kısaydı parkur, ama değişik güçlerdeki araçların avantaj ve dezavantajlarının eşitlenmesi açısından uygundu, 5.7 litre 4 teker bir motorlu mutant la , 1,3 litre zuki aynı parkurda başka türlü yarışamazdı zaten.

discovery-V8' Alıntı:
Oldukça kısaydı parkur, ama değişik güçlerdeki araçların avantaj ve dezavantajlarının eşitlenmesi açısından uygundu, 5.7 litre 4 teker bir motorlu mutant la , 1,3 litre zuki aynı parkurda başka türlü yarışamazdı zaten.
kaç araç yarışa girdi bilen var mı?

discovery-V8' Alıntı:

Yeri gelmişken bende bi kelam edeyim bu hususta.. O mutant kazanamadı diye çok mutlu oldum ben. Bu off-road güçlü motor ve modifiye işi değil sadece bunun ispatını gördük. Teknik ne kadar önemliymiş anladı millet. Geldi elin standart suzukisi madara etti herkesi gitti.. Mutant dönemeye çalışıyordu 4 manevrada ;D

ufukozkan' Alıntı:
Lada yokmuydu :smiley: pire gibi dolanirdi orayi :smiley: Koca koca araclari sokmussunuz donmez tabi :D Ekmege gore kofte :D

7-8 araçlık bir Lada grubu gördük ancak yarışa katılanını görmedim.

nkurtkaya' Alıntı:
Tüm yarış sonuçları açıklanacakmış, bekliyoruz. 22 araç yarıştı onu biliyorum.

Ben ödül töreninde vardım. Sadece ilk üçü söylediler. Dereceleride açıklamadılar. Aynı şekilde diğer branşlarıda ilk üçü derecesiz olarak vermekle yetindiler. Çok uzun sürer resmi şahsiyetler ödül vermek için bekliyor diye böyle bir yolçizdiler herhalde. Sitede yayınlayacağız dediler.

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım niye öyle diyorsun. Tamam de ama bu sayfada deme lütfen :smiley:
Zj ile millet amerika'da kaya off-road'u yapıyor. Off-road aracı niye olmasın? Ekstradan camımız elektrikli ısıtmalı diye kibar oldu yani.. :smiley:
Alpaslancım orası amerika türkiyede klas arabalardır .ama kırın ne diyimki...

alpaslanepli' Alıntı:
Yok be abi geçtik hepimiz. Yavuz abi gelmiyenler gerçek sanıyor ha. Cüneyt abi videolar elimde ulaştırırm sana. Hepimiz geçtik. Standartlar dahil..

Doğrusu parkuru biz düzlemedik, Bu arkadaş peşimizden girip o köşede 15 dakika debelenince parkur falan kalmadı zaten ;D ;D

100_4755.jpg
100_4756.jpg
100_4757.jpg
100_4758.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR