7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632,410
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

O boyla kendi yolunu açmadan çıkamazdı zaten :smiley:

Bana müsade, size iyi geceler...

Etiketler

Yavuz abi ben bu aracın sahibiyle tesadüfen geziden iki gün önce benim serviste karşılaştım. Muhabbet edip arabasını inceledim. 6000 cc dizel motor var arabada. Çok şaşırdım bir Amerikan'da 6000 cc dizel! motor. Hiç duymamıştım. Usta anlattı bu motoru uzun uzun çok az varmış.

alpaslanepli' Alıntı:
Yavuz abi ben bu aracın sahibiyle tesadüfen geziden iki gün önce benim serviste karşılaştım. Muhabbet edip arabasını inceledim. 6000 cc dizel motor var arabada. Çok şaşırdım bir Amerikan'da 6000 cc dizel! motor. Hiç duymamıştım. Usta anlattı bu motoru uzun uzun çok az varmış.

Resmen köşenin dönüş açısını değiştirdi gar gar gar ;D ;D tüm direkleri devirdi, bantları kopardı, kütükleri söktü, o köşenin 60-70 cm eninde 50-60 yüksekliğindeki çıkıntısını eşeleye eşeleye yok etti, finişten çıktığında parkur falan kalmamıştı ;D ;D bu arada 6.0 değil motoru 6.2 litre Dizel galiba ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Resmen köşenin dönüş açısını değiştirdi gar gar gar ;D ;D tüm direkleri devirdi, bantları kopardı, kütükleri söktü, o köşenin 60-70 cm eninde 50-60 yüksekliğindeki çıkıntısını eşeleye eşeleye yok etti, finişten çıktığında parkur falan kalmamıştı ;D ;D bu arada 6.0 değil motoru 6.2 litre Dizel galiba ;D ;D

Doğrudur abi 6200cc.. Adıda bir eyaletin adıydı da unuttum gitti..

unuttum alfonse kıymetini biliyor aracının kriko vurulurken ''aman marşpiyellerim'' demişti..katılıyorum.

anerkad' Alıntı:
unuttum alfonse kıymetini biliyor aracının kriko vurulurken ''aman marşpiyellerim'' demişti..katılıyorum.
Şimdi Rock Slider imal ediyorum. Kendi Kendime....:smiley:

Lift yok, yardımcı yok, araç altına girebilen tüfekli argon yok, cash yok... .)

Lift yok : Altına yatıyorum, ikide bir.... Kucağımda 80x40x179 profil.. :smiley:

Yardımcı yok: İman gücü :smiley:
Araç altına girebilen tüfekli argon yok :smiley:: Beni çok seven, ihraç için f16 eksozu üreten bi argon ustası, makine dükkanın içinde....

Cash yok: Kredi kartı var...:smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Ben kacdim iyi geceler

Kaçma abi.... Allahın izniyle git.....
Hayırlı geceler...

ps: bu arada, senin sitende çektiğin fotolara baktım... Süpersin.. Tebrikler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR