alpaslanepli
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Bende var bir iki tane koyayım mı? ;D
Bende var bir iki tane koyayım mı? ;D

SDC' Alıntı:Göktuğ gelmediği için off-road falan olmadı -yarış dışında tebi- ;D
alpaslanepli' Alıntı:Bende var bir iki tane koyayım mı? ;D
Duruslar a bakindiscovery-V8' Alıntı:Videom yok Benim ama fotom var köyün delisiyle
nası bir çekim gücüm varsa bana bu denk geldi işte ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Yapma be ablacım. Nasıl olmadı. 5 ZJ ve bir defender tam 40 km. off-rooad yaptık sabahın yedisinde...
hemde düz dizel ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Madara olmamak için beni gezdirin tozlu yollarda , defenderi götürün off-road a varmı böyle bişey? ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Duruslar a bakin~Deli deliyi gorunce comagini saklarmis
Bence koyun delisi Bu adamlarin hepsi deli deyip savunma sekline gecmis gibi
![]()
![]()
Seni tanıdık artık Alpaslan sorun yokalpaslanepli' Alıntı:Madara olacak bir etap gitmedik bea.. Nereye gittiysek defenderde geldi neticede. Misafirdi misafir. Yok bizde misafire kötü muamele. Yan yana çadır kurduğumuz adama yamuk yapmam ben...
Sizi kötü niyetli insanlar sizi ;D
discovery-V8' Alıntı:Festival alanında bu beni yine buldu, "Sana çok kırıldım beni neden almadın?" dedi ;D ;D ;D 40 yıllık dostuz ya biz bununla ;D Bütün gün çevremdeydi.
alpaslanepli' Alıntı:Yapma be ablacım. Nasıl olmadı. 5 ZJ ve bir defender tam 40 km. off-rooad yaptık sabahın yedisinde...
yunus bager' Alıntı:Seni tanıdık artık Alpaslan sorun yokYamuk yapmak isteyenlerinde hevesleri kursaklarında kaldığındada nasıl kıvırdıklarınada şahit olmuştum ;D ;D