7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,633,106

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz Duzcede batak bi yer varmis Dalsaydin ya oraya :smiley:

Valla diğerlerini bilmem ama bir Düzce'de ateş için odun aramaya çıktığımızda ormanın içerlerinde güzel bir çamur bulduk, tam da büyük bir ağacın yıkılıp yolu kapadığı yerde. Ağacı bağlayıp çekmek istedik ama anca yolu açabildik, ağaç uçuruma doğru düştü, çamurda kayan Defender da uçuruma doğru gitmeye başlayınca orada bıraktık. Ama etrafta hiç JXXP göremedik nedense.

alpaslanepli' Alıntı:
Ha ha ben götürdüm oraya Yavuz abiyide. Cesaret edemedi ;D

yalancının dööört ;D ;D

Abi gitmişsiniz balıkların yumurtladığı alanı tarumar etmişsiniz, muhtar delirmiş bir sürü problem çıkmış, şikayet etmiş oraya bekçi koymuşlar , o videolarıda fotolarıda koymayın, iyiki benide götürmediniz moderatöre bak diye canıma okurlardı, Biraz dikkatli olmak lazım ama bende farketmeden dalabilirdim açıkçası.

nkurtkaya' Alıntı:
Valla diğerlerini bilmem ama bir Düzce'de ateş için odun aramaya çıktığımızda ormanın içerlerinde güzel bir çamur bulduk, tam da büyük bir ağacın yıkılıp yolu kapadığı yerde. Ağacı bağlayıp çekmek istedik ama anca yolu açabildik, ağaç uçuruma doğru düştü, çamurda kayan Defender da uçuruma doğru gitmeye başlayınca orada bıraktık. Ama etrafta hiç JXXP göremedik nedense.
Herkez ayri ayri takilmis yahu :smiley: Bidahaki sefere benim mutlaka gitmem lazim Ortaligi guzelce karistirirdim :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
yalancının dööört ;D ;D

Abi yalancının derken tam olarak ne demek istiyorsun. Ben Abdülazizin torununun torunun torunu olduğum için saray terbiyesiyle büyüdüm. Ağdalı! Türkçemle bu kahve lûgatını pek anlamıyorum. Bir açarmısınız lütfen konuyu ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Herkez ayri ayri takilmis yahu :smiley: Bidahaki sefere benim mutlaka gitmem lazim Ortaligi guzelce karistirirdim :smiley:

Yaaa. Sen neler kaçırdığına yan. O kadar çok şey vardı ki, yarısına bile yetişemedik. Ağaç altında yiyenbilir ekibi olarak faaliyet gösterdik ;D

ufukozkan' Alıntı:

Abi öyle böyle değil alanda katılımda fazlaydı, ben ilk gün sırf tanıdıklarımla selamlaşarak akşamı ettim, her köşede 5 er 10 arlı gruplar ayrı ayrı takılıyordu hepsine birden yetişemedik ki, ilk gün lro, CJ, Toyota tayfasıyla oynadık biraz ikinci gün öğlene doğru jeepciler le gazoz içtik karpuz yedik, lastiklerini şişirdik, malum hepsinde ZJ olunca off-road dışında şeyler yapmak lazım. ;D ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi yalancının derken tam olarak ne demek istiyorsun. Ben Abdülazizin torununun torunun torunu olduğum için saray terbiyesiyle büyüdüm. Ağdalı! Türkçemle bu kahve lûgatını pek anlamıyorum. Bir açarmısınız lütfen konuyu ;D ;D ;D

;D ;D ;D buna yazamadım bişey. ;D ;D Ben sana sonra anlatırım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abi öyle böyle değil alanda katılımda fazlaydı, ben ilk gün sırf tanıdıklarımla selamlaşarak akşamı ettim, her köşede 5 er 10 arlı gruplar ayrı ayrı takılıyordu hepsine birden yetişemedik ki, ilk gün lro, CJ, Toyota tayfasıyla oynadık biraz ikinci gün öğlene doğru jeepciler le gazoz içtik karpuz yedik, lastiklerini şişirdik, malum hepsinde ZJ olunca off-road dışında şeyler yapmak lazım. ;D ;D ;D ;D

Sabah uykundan feragat etseydin karpuzları hazmetmek için 40 km. Yol yaptık abi...

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D buna yazamadım bişey. ;D ;D Ben sana sonra anlatırım ;D ;D

Ooooo bu ne ya.. Moderatör olmakta kötüymüş bea kabul etmesem mi teklifi ;D.. Bu kadar bir insan küfür etsin diye tahrik edilir. Ben daha ne yapayım. Hala sabrediyor.. Yok yok bu moderatörlük zor iş.. Bari özelden sövde için rahatlasın abi.. Hadi ben tıkadım kulaklarımı ;D

alpaslanepli' Alıntı:
.............ben açayım diycem ama senin saray terbiyen bu açılımı algılayamaz şimdi kafan karışırrrr :D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sabah uykundan feragat etseydin karpuzları hazmetmek için 40 km. Yol yaptık abi...

Sabah yapılacak işler vardı, koşturmaktan oynamaya zaman bulamadık, sadece sabah 4 kere köye indim kaybolanları toplamaya, benim suçum yok, sizden sonrada , bot u, kanoları, tırmanma duvarını topladık, zaman kalmadı, techizatın bir kısmını düzceye bıraktık, okadar yükle konvoy 20-30 km zor yapıyordu, akşam çıkıp eve sabah vardım.

discovery-V8' Alıntı:
Sabah yapılacak işler vardı, koşturmaktan oynamaya zaman bulamadık, sadece sabah 4 kere köye indim kaybolanları toplamaya, benim suçum yok, sizden sonrada , bot u, kanoları, tırmanma duvarını topladık, zaman kalmadı, techizatın bir kısmını düzceye bıraktık, okadar yükle konvoy 20-30 km zor yapıyordu, akşam çıkıp eve sabah vardım.

Pardon abi unuttum bide delin vardı senin ilgilenmen gereken ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR