7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,633,432
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Acaba ben bir istanbula gelsemde şöyle sahilmi yapsak ? ;D ;D
süper fikir,ufuk abiyi de alsan ne güzel olurdu be.ufuk abi için sahile benim ufak televizyonu bile kurarız dizilerden mahrum kalmasın ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Acaba ben bir istanbula gelsemde şöyle sahilmi yapsak ? ;D ;D

Ne iyi edersin valla çok seviniriz :smiley:

Kerim 31 temmuza sen de ayar yap, bu sefer itiraz istemem :mad:

Artık dönüşte pas pas falan idare edersin ;D ;D

SDC' Alıntı:
Tamam Onurcum seni kırar mıyım: 31 temmuz nasıl ::smiley: sanırım herkese uyacak :smiley:
Sen yeter ki tabu felan oynama :D :D

bilmiyorum vallahi halktan tepkiler geldi sadece dostlar arasındaymış falan...
valla tabu grubuna katılırım , fırsatım olmadı da değil hani ;D

duman' Alıntı:
süper fikir,ufuk abiyi de alsan ne güzel olurdu be.ufuk abi için sahile benim ufak televizyonu bile kurarız dizilerden mahrum kalmasın ;D

;D ;D mini LCD alıcam ben ona bitane ;D

fastjunkie' Alıntı:
abi sen istanbula gelmeye karar verdiğin zaman bana haber ver, istanbul benim mekanım. gerisine karışma ;D ;D

Yok abi ben kimseye yük olmak istemem nerede eğleneceksek oraya gelirim sonra yok olurum ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yok abi ben kimseye yük olmak istemem nerede eğleneceksek oraya gelirim sonra yok olurum ;D
aaa ne yükü be yavuz ayıp valla senin dediğin hiç bir yere bırakmayız seni yerimiz mi yok sanki..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,913
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR