7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,633,432

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

duman' Alıntı:
şu drunk'ı merak etmiyor değilim ama öyle sake make anlamam ben şişeyle masaya jack gelecek bandrollü hemde

Cüneytcim, Drunk a Onurla gidersen ancak bayan içkisi içersin ;D ;D şöyle errrrkek içkisi istersen ben yokken gelme ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yok abi ben kimseye yük olmak istemem nerede eğleneceksek oraya gelirim sonra yok olurum ;D

Gelirsen sana sözüm var sana ben şöferlik yapıcam :D :D

Kerim ve sen Ankara'da bana ne kadar yardımcı oldunuz, çok daha fazlasını borçluyum size ;)

Ama uyarayım aracıma binmeden sakinleştirici almayı unutma ;D

fastjunkie' Alıntı:
yok onun başka planları var heralde, kayda alınmak istemiyor ondan öyle dedi.. ;D

Bari özelden yaz , oha yani , böyle açık açık , babanın telefonunu versene sen bana ;D ;D

SDC' Alıntı:

Kerim ve sen Ankara'da bana ne kadar yardımcı oldunuz, çok daha fazlasını borçluyum size ;)

sevtap sakinleştiri konusunda biz yardımcı oluruz benim dükkan ne güne duruyor emrinize amade

SDC' Alıntı:

ben böyle bir unutulma görmedim... sevtap hanım abla kimin çeki kayışıyla halloldu acaba ön aksamınız ?? 8)

SDC' Alıntı:

Estafurullah Sevtapcım, lafı bile olmaz, elimizden keşke daha fazlası gelseydi.

fastjunkie' Alıntı:
anlarsınız yahu. sanayide jeepçileri gezmek gibi :D
benim usta sanayiide değil ondan anlamıyorum herhalde..yeditepe üniversitesine çok yakın ustamın yeri araç arızalı olmasa bile gidiyorum bazen manzara süper ;)

fastjunkie' Alıntı:
ben böyle bir unutulma görmedim... sevtap hanım abla kimin çeki kayışıyla halloldu acaba ön aksamınız ?? 8)

;D ;D ;D Çeki kayışının uçları hala bende bir ara vereyim onları sana.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,913
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR