7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,634,405
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
ufuk abi ne tarz makinaya biniyorsun ?
Biniyodum artik kullanmiyorum hepsini sattim :smiley:
Ama genelde Yamaha R6
Onlarda yaris makinasiydi
1 enduro (Dag tepe gezmek icin) 1 zx12 (340 yapdigim makina) 1 normal R6 Gunluk gezmeye, 250 lik replica aprilia yaris makinasi, 2 adet R6 yarislar icin :smiley:

Etiketler

me1_by_uozkan.jpg

o kadar r6 ile ne yapıyordun yahu ;D
enduro cruiser bana hitap eder yarış aletlerini hiç sevmemedim :smiley:
neden bıraktın hayırdır ? motor öyle kolay kolay bırakılmaz yahu..

çeşme otobanında motorsikletle 190 yaptığımda bacağımı içeri toplayamamaıştım ufuk 340 mı dedin ?

fastjunkie' Alıntı:
o kadar r6 ile ne yapıyordun yahu ;D
enduro cruiser bana hitap eder yarış aletlerini hiç sevmemedim :smiley:
neden bıraktın hayırdır ? motor öyle kolay kolay bırakılmaz yahu..
En yakin arkadasimi kollarimda kaybettim ...............

duman' Alıntı:
çeşme otobanında motorsikletle 190 yaptığımda bacağımı içeri toplayamamaıştım ufuk 340 mı dedin ?
:D :D gece gece beni guldurdun :smiley: 250 ye kadar hic bisey olmaz 250 den sonra saklanmaya baslarsin 300 den sonra motorla tek parca olursun Gorenler sadece motoru ve sesini duyarlar o kadar :smiley: Rossi diyosun onlar 300 den sonra 100 mt civarlarinda kalkip fren yapip vraja yatiyolar :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
En yakin arkadasimi kollarimda kaybettim ...............
ben kaza yapıpta ambulansla vatan hastahanesine götürüldüğümde doktor bu sezon gelen (daha nisan ayıydı) 5.motor kazası 4'ü öldü sen ucuz yırttın demişti.bende 36 dikiş burun kırılması diz ve omuzda çatlakalar vardı bir süre daha bindim şimdi scooter'la idare ediyorum

ben de ciddi bir kaza atlatmıştım, ilk motorum maxi scooter, çin malıydı zaten, intihar makinası gibiydi alet. ama taksinin hayvanlığı yüzünden oldu kaza. motor darma duman olmuştu.

fastjunkie' Alıntı:
üffff işte bu işin en kötü şeyi, başın sağolsun.
Sagol tesekkur ederim Maalesef en kotu tarafi bu Yoksa motor birakilacak bi sey degil Simdi gorunce kafami ceviriyorum Ama kulagim motor sesinde vitesi duzgun aticakmi diye dinliyorum Hepsi bu

duman' Alıntı:
ben kaza yapıpta ambulansla vatan hastahanesine götürüldüğümde doktor bu sezon gelen (daha nisan ayıydı) 5.motor kazası 4'ü öldü sen ucuz yırttın demişti.bende 36 dikiş burun kırılması diz ve omuzda çatlakalar vardı bir süre daha bindim şimdi scooter'la idare ediyorum
Gecmis olsun Ben bisiklete bile binmiyorum :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Sagol tesekkur ederim Maalesef en kotu tarafi bu Yoksa motor birakilacak bi sey degil Simdi gorunce kafami ceviriyorum Ama kulagim motor sesinde vitesi duzgun aticakmi diye dinliyorum Hepsi bu
abi sen istanbul'a gelirsen sahile götürmemek lazım seni orada fena show lar oluyor insan önce yadırgıyor ama ya delikanlı bu işte falan da diyorsun motor fena hastalık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR