;D ;D kerim abi, msn den yavuz abi için "iki sıkımlık canı var" falan dediğini söylemiyorum bak..yazargezeryolçizer' Alıntı:Dur be Onur tam aradan sıyrılmaya çalışıyorum.;D
fastjunkie' Alıntı:yavuz abinin hawai gömleği, ve pollanya gülüşü.. nasıl bilmezsin kerim abi bunu ;D
ufukozkan' Alıntı:Benim hosuma gitti o gomlek![]()
anerkad' Alıntı:gömlekmi havaii mi kim o....
yazargezeryolçizer' Alıntı:Dur be Onur tam aradan sıyrılmaya çalışıyorum.;D
discovery-V8' Alıntı:Sattı adamlar bizi beşbine tüh size verdiğim emeklere , ozaman bu japon hepinize (Sahte veya çakma değil kendisi japonyadan özel ulakla geldi ;D ;D ), evde bekliyorum, gelin bakalım. ;D ;D
[attachment=1]
fastjunkie' Alıntı:;D ;D kerim abi, msn den yavuz abi için "iki sıkımlık canı var" falan dediğini söylemiyorum bak..
;D ;D ;D dını dını dııııııııııı. dıııııııı rııı rıııııı ;D
Onur ben bittim.;Ddiscovery-V8' Alıntı:ney ney ney ;D ;D ;D ;D kim dedi onu ;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Abi şu kılıcı 5 dk alabilirmiyim bir işim varda.;D
discovery-V8' Alıntı:ney ney ney ;D ;D ;D ;D kim dedi onu ;D ;D ;D ;D
5 dk demiştim ,bi 6 saat lazım olacak ,bi İstanbul yapmam lazım.;Ddiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Onurumu bölücen ;D ;D
Onur çatı bitmedi ama sen bittin.;Dfastjunkie' Alıntı:kim diyecek abi, kerim abim dedi. yani ben onun yalancısıyım.
ayrıca sanırım bir vursam yarısı boşa gider gibi birşey de demişti, ama oran konusunda tam emin değilim. 3/4'ü falan da demiş olabilir...
kerim abi nasılsın çatı bitti mi ??
;D ;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:5 dk demiştim ,bi 6 saat lazım olacak ,bi İstanbul yapmam lazım.;DOnur çatı bitmedi ama sen bittin.;D
fastjunkie' Alıntı:kim diyecek abi, kerim abim dedi. yani ben onun yalancısıyım.
ayrıca sanırım bir vursam yarısı boşa gider gibi birşey de demişti, ama oran konusunda tam emin değilim. 3/4'ü falan da demiş olabilir...
kerim abi nasılsın çatı bitti mi ??
;D ;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:5 dk demiştim ,bi 6 saat lazım olacak ,bi İstanbul yapmam lazım.;D Onur çatı bitmedi ama sen bittin.;D