7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,634,639

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Dur be Onur tam aradan sıyrılmaya çalışıyorum.;D
;D ;D kerim abi, msn den yavuz abi için "iki sıkımlık canı var" falan dediğini söylemiyorum bak..

;D ;D ;D dını dını dııııııııııı. dıııııııı rııı rıııııı ;D

fastjunkie' Alıntı:
yavuz abinin hawai gömleği, ve pollanya gülüşü.. nasıl bilmezsin kerim abi bunu ;D
ufukozkan' Alıntı:
Benim hosuma gitti o gomlek :smiley:
anerkad' Alıntı:
gömlekmi havaii mi kim o....
Dur be Onur tam aradan sıyrılmaya çalışıyorum.;D

Yok yok bu sayfada bir ayarsızlık bir tutarsızlık var. Bu o döner bıçaklı resmin etkisi mi acaba...
Ama gömlek konusu kapanmamalı direnmeli ve yarınlara bu konuyu taşımalıyız ;D
Bir bilek bir yürek olduktan sonra zafer suyuyla yüzümüzün yıkanması yakındır arkadaşlaRRRR!!! ;D ;D ;D

Neeeeslinnn dedennnn,ceeeddinnn babannnnn
ordularınnnnn pek çok zamannnn
vermişlerrrr dünyaaa ya şaaaannnnn.

savulun geliyorum, BONZAİİİİ,
yok ya o ağaçlarla ilgiliydi galiba

BANZAİİİİ

discovery-V8' Alıntı:
Sattı adamlar bizi beşbine tüh size verdiğim emeklere , ozaman bu japon hepinize (Sahte veya çakma değil kendisi japonyadan özel ulakla geldi ;D ;D ), evde bekliyorum, gelin bakalım. ;D ;D

[attachment=1]

Abi şu kılıcı 5 dk alabilirmiyim bir işim varda.;D

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D kerim abi, msn den yavuz abi için "iki sıkımlık canı var" falan dediğini söylemiyorum bak..

;D ;D ;D dını dını dııııııııııı. dıııııııı rııı rıııııı ;D

ney ney ney ;D ;D ;D ;D kim dedi onu ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
ney ney ney ;D ;D ;D ;D kim dedi onu ;D ;D ;D ;D

kim diyecek abi, kerim abim dedi. yani ben onun yalancısıyım.
ayrıca sanırım bir vursam yarısı boşa gider gibi birşey de demişti, ama oran konusunda tam emin değilim. 3/4'ü falan da demiş olabilir...
kerim abi nasılsın çatı bitti mi ??

;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Onurumu bölücen ;D ;D
5 dk demiştim ,bi 6 saat lazım olacak ,bi İstanbul yapmam lazım.;D
fastjunkie' Alıntı:
ayrıca sanırım bir vursam yarısı boşa gider gibi birşey de demişti, ama oran konusunda tam emin değilim. 3/4'ü falan da demiş olabilir...

;D ;D ;D ;D ;D
Onur çatı bitmedi ama sen bittin.;D

5 dk demiştim ,bi 6 saat lazım olacak ,bi İstanbul yapmam lazım.;DOnur çatı bitmedi ama sen bittin.;D

Abi gelirken gözün dikiz aynasında olsun. Yavuz abide takip ediyor olabilir.. :smiley: Hayır İstanbul'a gelmesin demiyorum ama şu psikolojiyle gerek yok diye düşünüyorum.. ;D

kerim abi, acil bir durumda 155. daha acil bir durumda 112. daha da acil bir durumda 188 alo cenaze her zaman vatandaşların yanında unutma..
bir de ilk vuran kazanır onu da unutma abi. seni tanımak güzeldi allah yardımcın olsun yavuz abi sana da saygılar...

;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Ama "polyanna gülüşü" nü unutmadım .

5 dk demiştim ,bi 6 saat lazım olacak ,bi İstanbul yapmam lazım.;D Onur çatı bitmedi ama sen bittin.;D

;D ;D ;D ;D Gelmez daha ankaraya ben söyliim ;D ;D ama arabayı burada bırakmıştır gece ben sürükler hetiririm kapının önüne gelmeye mecbur olur , gelmzese içinde tavuk falan besleriz ;D ;D ;D

Onur ,Odine senin nano kayışı koklatıp önüne kedi atıyorum .;D ;D ;D

chwila_55.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR