yunus bager' Alıntı:Tamam üye oldun sen bakim http://izmitoffroad.com/
Abi benim ne işim olur cipcilerle ;D ;D tabiki landcı olacak Murselim in aracı daha toplanıyor başka zaman aracıyla gelir şimdilik bana misafirconcrete' Alıntı:yunus napiyosun, land ci mi yoksa jeep ci m getiriyosun. biliyosun Izmitte sayimiz zaten azi
yunus bager' Alıntı:Abi benim ne işim olur cipcilerle ;D ;D tabiki landcı olacak Murselim in aracı daha toplanıyor başka zaman aracıyla gelir şimdilik bana misafir![]()
Güven abi bence izmitte sayımız daha çok haberin olsun sadece benim mahallamde 6 land var birde yan komşum sadi 7 ederconcrete' Alıntı:yunus napiyosun, land ci mi yoksa jeep ci m getiriyosun. biliyosun Izmitte sayimiz zaten azi
Uzaya çıktım desem herkez inanır ama Jeep yemez buna kimseyi inandıramassın ;D ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Haydaaa demedin mi bana topla JEEP'cileri gel diye. Şimdi ne diyo bak...
Yavuz abi sen dinlenesin diye elektriği başkalarının üzerine çekiyorum. İki soluklan. Onur sende bu sefer kaç artık. Bak fırsat gelmeyebilir bir daha.. ;D
yunus bager' Alıntı:Uzaya çıktım desem herkez inanır ama Jeep yemez buna kimseyi inandıramassın ;D ;D ;D
Bak Yavuz abi beni lafa tutuyor digerleri kaçıyor haberin olsunalpaslanepli' Alıntı:Ben ve 5 ZJ yi orada gördüklerinde bakalım kime yüklenecekler ;D
yunus bager' Alıntı:Bak Yavuz abi beni lafa tutuyor digerleri kaçıyor haberin olsun
yunus bager' Alıntı:Kirvesi kim ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:ahahahhahahhahahahahahhaheheahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D yavuz abi yaratıcılığın bu kadarıı helal olsun ;D cinderella yaramış ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Bende düşüp bayıldın sandım ses çıkmayınca ;D ;D ;D