7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,635,004
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ergun abi Alpaslanın videolarını ne yaptın sana vermiş sanırım halledememiş kendisi birde şu gezideki videoyu koysan festival görüntülerine diyorum.

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
... Bizim gitmediğimiz yer kalmadı. Bu seferde Ümraniye araştırma hastanesi gurur meselesi yaptı biz koyarız teşhis diye. Başka hastanenin ekipleride öyle demişti vaktiyle ama işte sonuç alamamıştık.. Bir umut gidip geliyoruz işte. Bütün hafta her gün gidip geldik bu yüzden karşıya. Yine aynı şeyler ne testini yaparlarsa yapsınlar temiz çıkıyor. Bakalım haftaya daha ayrıntılı testler için kan örnekleri verdik, onların sonuçları çıkacak. Yani haftaya da hemen hergün anadolu yakası git gellerdeyim...

Ah ben ufaklık iyileşti sanıyordum, çok üzüldüm Alpaslancım, acil şifalar dilerim...

Sağlık hepimiz için önemli ama söz konusu çocuklar olunca daha çok üzülüyorum...

Bu günlerde bunu çok duyuyorum, kimseye teşhis konulamıyor nasıl oluyorsa. Kim teşhis koyacak, kim bizi tedavi edecek bilinmiyor ne yazık ki.
Bilim, meslek sahibi olmayı sadece diplomadan ibaret zannedenlerin elinde ciddiyetinden, manasından uzaklaşıyor :(
Eskiden doktorlar sırf şikayetlerimizi dinleyerek bile teşhis koyarlardı ve sonradan yapılan tetkikler de teşhislerini doğrulardı genellikle...
O doktorların nesli tükendi sanırım :-\

Neyse uzattım ama bu konu beni çok sinirlendiriyor, tam bir sinir harbi...
Hasta git-gel perişan, paran gidiyor, işinden geri kalıyorsun, vaktin gidiyor ve sonuç alamıyorsun... Yazık...

Tekrar geçmiş olsun Alpaslan...

SDC' Alıntı:
Ah ben ufaklık iyileşti sanıyordum, çok üzüldüm Alpaslancım, acil şifalar dilerim...

Sağlık hepimiz için önemli ama söz konusu çocuklar olunca daha çok üzülüyorum...

Bu günlerde bunu çok duyuyorum, kimseye teşhis konulamıyor nasıl oluyorsa. Kim teşhis koyacak, kim bizi tedavi edecek bilinmiyor ne yazık ki.
Bilim, meslek sahibi olmayı sadece diplomadan ibaret zannedenlerin elinde ciddiyetinden, manasından uzaklaşıyor :(
Eskiden doktorlar sırf şikayetlerimizi dinleyerek bile teşhis koyarlardı ve sonradan yapılan tetkikler de teşhislerini doğrulardı genellikle...
O doktorların nesli tükendi sanırım :-\

Neyse uzattım ama bu konu beni çok sinirlendiriyor, tam bir sinir harbi...
Hasta git-gel perişan, paran gidiyor, işinden geri kalıyorsun, vaktin gidiyor ve sonuç alamıyorsun... Yazık...

Tekrar geçmiş olsun Alpaslan...

Allah razı olsun ablacım. Zaten insanın sinirlerini zıplatanda bu anlattıkların. Bir teşhis koysalar ne olduğunu bileceğiz ama iyi ama kötü razıyım vallahi herşeyi yeter ki ne yapacağımızı bilelim. Benimkisi 3.5 yaşında .Doğduğu günden beri hastane köşelerindeyiz. Kimi duysak gittik kim iyi dedilerse bulduk. Ki bende bu sektördeyim biliyorsun. Yavrunun yediği antibiyotik iğnelerin sayısı 300'ü geçti.. Teşhis var mı yok.. Yavrum bir yere gezmeye gideceğimiz zaman . -Baba gitmesek evde otursak diyor. Düşünsene psikolojisini dışarı gitmek istemiyor. Niye? Çünkü zannediyor ki doktora gideceğiz ve delik deşik edecekler yine..

Offf offf. İnşallah günün birinde sonuç alırız. Dua edin sizlerde... Alakan için teşekkür ederim tekrardan ablacım..

alpaslanepli' Alıntı:
Sağolasın Kerim abi böyle durumlarda en çok lazım olan moral..
Varlığınız yetiyor. Eyvallah..

Alp geçmiş olsun kardeş yapabılecegımız bir şey varsa çekinme söyle elimizden ne gelirse

Alpaslancım geçmiş olsun geçende hastalandığını biliyorum yeğeninde bukadar ciddi olduğunu söylememiştin.allah şifalar versin.nedir bu yahu teşhis konulamıyor sıkıntı bastı benide ..

Alpaslan küçük bir soğuk algınlığı üşütme dedin antibiyotik falan İnşaallah sıkıntı yoktur bir haftayı geçti. Bu durumlarda penisilin iğnesi halletmesi lazım benim çocuklardada bir haftayı geçine iğne şart oluyor hemen bitiyor SAYGILAR.

Abiler herkeslere ilgi alakası için binlerce teşekkür ederim. Buraya kafalarımızı dağıtmaya giriyoruz. Anlattığıma pişman oldum şimdi. Canınızı sıkmış oldum. Şifa Allah'tan dua edin yeter bana. Biz tıbben gerekenleri yapıyor yaptırıyoruz. İşin boyutu ne önemsiz nede kahırlanacak kadar kötü.. Çocuğumun gelişimi boyu kilosu vesaire yerinde çok şükür. Genel durumu çok iyi. Görünce bumu hasta dersiniz. Velhasıl sebebi bulunamayan bir ateş durumumuz var. Kanında enfeksiyon mevcut ve neyin yaptığı bulunamıyor. Ve sürekli nüksediyor. Her gece ateşleniyor. Bizde kaynağını bir gün buluruz diye hastane hastane dolaşıyoruz.

Tamam Alpaslan dualarımız sizinle ama isteğin üzerine bu konuyu kapatalım.
Daha önce kısa filmler bölümüne koymuştum ama hepiniz görmemişsinizdir diye ve konuyu değiştirmek üzere Uluslararsı Af Örgütünün (Amnesty Internatıonal) "İmzanız Değerlidir" kampanyasının düşündürücü tanıtım filmini birlikte izleyelim (hep geyik yapacak halimiz yok ya) ;)

th_imza-amnesty-k_.jpg

SDC' Alıntı:
Tamam Alpaslan dualarımız sizinle ama isteğin üzerine bu konuyu kapatalım.
Daha önce kısa filmler bölümüne koymuştum ama hepiniz görmemişsinizdir diye ve konuyu değiştirmek üzere Uluslararsı Af Örgütünün "İmzanız Değerlidir" kampanyasının düşündürücü tanıtım filmini birlikte izleyelim...

th_imza-amnesty-k_.jpg

Sağol ablacım.

Birazda haraketlense sayfa kafamızda dağılacak ne güzelde işte böyle güzel havada kimi nasıl tutalım buralarda :smiley:

Peki bu olur mu, seni neşelendirir mi (kusura kalma j**p lisi kalmadı elimde) ;D ;D

Hem Toyotacı Onur Bey'e da manalı bir düğün hediyesi olur zannımca :D :D

th_toyta.jpg

Formumuzda rahmetle anılan Mıchael Jackson ın ilk defa kendi yazıp yönetip oynadığı bir filimden kesit. :-[ :-[ :-[

http://www.izlesene.com/video/muzik-mjackson-tilir/139261

http://www.youtube.com/watch?v=9Xs9OQHpwDE

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR