anerkad' Alıntı:Yok be ses var görüntü yok..
jaidevi' Alıntı:aa ortak sende köpek yokmu?? köpeksiz offroad cu olurmu? ;D
alpaslanepli' Alıntı:Yok ben standart off-road'cu kavramını yıkmak için geldim.
Birinci kural off-road'cu içer! Hayatımda hiç kullanmadım. Kullanmam da.
İkinci kural köpeğin olur ve gezilere getirirsin. Hiç köpeğim olmadı olmayacakta..
Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.. İçine edecem off-road'un ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Olaya bak yalnız.. Sabah sabah kimseler yok. Koca meydan dar geldi bize. Bir orda bir burda yazışıyoruz.. ;D
Yok aslında köpeği sevmem değil. Hele ki yavru köpeğe hiç dayanamam. Ama alıpta evde beslemek ters gelir bana. Günün birinde bir bahçeli evim olursa belki.
Alkol konusu biraz özel. Anlatırım başka zaman..
jaidevi' Alıntı:ok o zaman![]()
jaidevi' Alıntı:ay bende yapamam alkolsuz...seviyorum alkolu....sahsen İzmir'de olupta içmemek mumkun degil...emzik gibi burda herkezin elinde....alkolsuz gunes batmıyo burda![]()
jaidevi' Alıntı:ahaha...sende az degilsin....anılara bak beah....valla izmirde o kadar sevinen var...hic boynumuza atlayan yok bizim....alpaslan sansı olsa gerek bu...;D
alpaslanepli' Alıntı:Valla ben hiç yadırgamıyorum zira maçlara çok giderim. Futbol ve basketbol maçlarına. Öyle kendinden geçip atlayan çok oluyor. Ama enterasan olanıda var tabi. Galatasaray'ın Avrupa kupası maçlarından birinde boynuma atlayan kız yanlışlıkla oldu muhabbetinin ardından ikinciidede atlayınca bak bu yanlışlıkla değil demişti ;D
alpaslanepli' Alıntı:Tabi kendini kaybedip atlayan sap!ları anlatmıyorum. Onlar keyifsiz anılar ;D Düşünsene maç seyrediyorsun takımın gol atmış ve üstüne hiç tanımadığın bir ayhan bursa atlıyor böğğğk!! ;D...
Evet Ayhan dönünce ona iletilecek bir mesaj daha alalım notumuzu land kahvesi sayfa 219 ;D
jaidevi' Alıntı:vay vay vayy.....hanım okumasın ha....;D bende saflık forumlarda takılıyorum, hemen bi maca bi bilet ;D