7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,636,821
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

HakanBastoncu' Alıntı:
Evet Ufuk Abi,

Bende dikkat ettim. Trial motoru kullanır gibi gazlıyor. RRC değil GAS GAS 250 CC. :D Araba muhtemelen 1975-80 arası bir model ve standart görünüyor. Ön ve arka kilit kesin. Başka türlü bu stil zor ::smiley:
O kadar zor değil be Hakan V8 e gerek yok düz dizelle bile olur bu iş :smiley:

th_MOV03464.png

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Sen susmaya devam et senide görürüz işanlah ;)

Ahahaha İlahi Yunus zor görürsün, hata dediğin bir kez yapılır, ikincisi başka birşey olur ;D ;D

(Allahım çok büyük konuştum, utandırma beni ::smiley: )

Resimsiz olmaz ama değil mi?

http://i666.photobucket.com/albums/vv27/hakanbastoncu/range-rover-berlin-breslau1-1c704.jpg

http://i666.photobucket.com/albums/vv27/hakanbastoncu/range-rover-berlin-breslau2-ad983.jpg

Ya Yunusum boşver Osmanlıyı,

Ben safkan Trabzonluyum. Görüntüde Light'ım Karadenizliyi bilen bilir ;D Görüntüde hanımın korkusuna arabaya modifiye yapamıyorum. Ama fıkralardaki Temel misali bir şeytanlık düşünüyorum ::smiley:

Uzun lafın kısası Light'ta olacan Osmanlıda Kadınlara sorarsan biz çocuğuz, bize sorarsan onlar cin :eek: Ben bu saatte sizlerle değil de farklı bir kadınla chat yapsam maliye bakanının ruhu duyar mı? Peeeeh nereye ama bizim kumaşımız değil mi? ;D

ufukozkan' Alıntı:
Bu farkli bir cikis yunus
video daki baska
Hakan bukadar abartmaya gerek yok aynı yerden aynı lastiklerle aynı dif kilidiyle defender düz dizel yada rr disko farketmez
ayni işi yapar
farklı etaplarda iş degişir

ufukozkan' Alıntı:
Degilmi Engin bey bu saatten sonra osmanli olsan ne kelebek olsan ne :D :D :D
tamamen doğru her türlü hayat adamıyız izliyorum sizi.. hayat bir gün oda bu gün...(o kadarda değil..)

duman' Alıntı:
iyi geceler konu nedir beni ilgilendiriyor mu?sevtap küs müyüz?

Olur mu öyle şey, sitenin kalan yarısı ile iyi geçinmeye çalışıyorum ;D ;D

Şaka şaka, küsecek ne var, bildiğim arkadaşlarıma küsmem kolay kolay :smiley:

SDC' Alıntı:
Olur mu öyle şey, sitenin kalan yarısı ile iyi geçinmeye çalışıyorum ;D ;D

Şaka şaka, küsecek ne var, bildiğim arkadaşlarıma küsmem kolay kolay :smiley:
zaten kayışdağına çıkarken seni aramıştım...akşam buluşmayı da çok istiyordum buluşamadığımıza da çok üzüldüm.

yunus bager' Alıntı:
Hakan bukadar abartmaya gerek yok aynı yerden aynı lastiklerle aynı dif kilidiyle defender düz dizel yada rr disko farketmez
ayni işi yapar
farklı etaplarda iş degişir

Dostum Katılıyorum,

Defender,Disco veya RRC hepsi aynı işi görür. CJ,XJ,ZJ veya Suzuki vs. Yer çok zor bir yer değil. Fakat adamın stili çok hoşuma gitti. Yormadan 1-2 sefer de işi bitiriyor.

Bir video da senin için göndereceğim :D 5 dk. müsade

Cüneyt Abimiz de burda

Abi hoş geldin

Yunus Kardeş,

Burda da bir numara yok ama lütfen sesi açık dinle.

Bu adamın da stili hoş. Arabayı hoşaf etmeden sakin sakin yürüyor, bilinçli off road'cu ;D

http://s666.photobucket.com/albums/vv27/hakanbastoncu/?action=view&current=costa.flv

duman' Alıntı:
hakan hoşbulduk gece bekledim ama iş uzadı herhalde?

Abi uzadı be 24:20 civarı şirketten çıktım. Senin mekanın kapanma saatine yakın olduğu için uğramadan pas geçtim kusura bakma. RRC Sertan'da, peder askıntı olmuş bugün ;D Aman dedim anahtarları sakla. Esirgediğimden değil off road'da Beni ve Sertanı alır, torbaya koyar tatlı tatlı suya bırakır ;D Huyunu biliyorum pederin 2 RRC'yede henüz sağ koltuktan başka binmedi. Fırsat budur derse o zaman yandım. Düşün arabamı kurtaracak dermanım yok :D Bir sıvı içiyorum, bitmesi yakın, şifa niyetine ;D Uykum geliyor yavaş yavaş, yarın 06:30 kalk borusu tahminim çarşamba saba 03:00 - 04:00 olacak yine :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,619
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

SON KONULAR

Geri