7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,397,952

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

18:05 ofisi terk
18:38 eve varış, yemek vs
19:00 havuz
20:30 Maliye bakanı platese ben 7/24'e ;D

Eve dönerken "demek ki trafik kazaları böyle oluyormuş" dedirten cinsten büyük bir kaza atlattım, size onu anlatacağım :(

Caddebostan'daki işyerimden eve dönerken birkaç alternatif yol var ama en kısası Göztepe Köprüsünden Örnek Mahallesi'ne dönerek Soyak Yenişehir yönüne gitmek oluyor. Fakat İstanbul'da en kötü, en kafasız, en görgüsüz ne kadar sürücü varsa bu yolu kullanıyor diyebilirim. Trafik kuralları yerine orman kuralları kullanılıyor. Üstelik yolun bir de yaya trafiğinin pek olmadığı ve refüj marifetiyle en azından herkesin şeridinde seyretmek zorunda olduğu bir bölümü var ki bu bölümde de Allah ne verdiyse gazlıyoruz (ben de dahil) :(

İşte bu bölümde gazlamış giderken (bu da benim kusurum) farları yanmayan, oldukça uzuuun İSKİ ye ait bir sulama tankeri, yol üzerindeki kavşağa soldan, olanca hızıyla girdi...Önce benim şeridime, dönemeyince de yan şeride daldı. Çok dalgın olduğum ve farları yanmadığı için onu ancak dönüşünü tamamlamak üzereyken farkettim. Çarpmamak için aniden sola kırınca da direksiyon hakimiyetini kaybettim. Üstüste bir sürü "s" yaparak ve bu arada sağıma geçmiş bulunan tankere tekrar çarpma tehlikesi atlatarak sonunda toplamayı başardım.

Ve bütün bunları bomboş yolda 10 sn. beklemek yerine "o gelene kadar ben geçerim nasılsa" diye düşünen, hız-yaklaşma mesafesi hesabı yapamayan ve araç kullanmayı Allah vergisi bir yetenek zanneden bir arkadaş yüzünden yaşadık ki zaten çok ucuz atlatmış bulunuyoruz...

10 yıldır aktif sürücüyüm ne bukadar zor durumda kaldığımı ne de bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum...

Kendisini ilerde durdurdum ve şikayetçi olacağımı söyleyip Yenişehir Karakolu'na götürmek istedim. Ama "çok özür dilerim, haklısın eşeklik ettim, farların yanmadığını da sonradan farkettim ama bu duyulursa işimden olurum, ne olur bırak gideyim" diye yalvarınca dayanamadım, bıraktım :-\

Ama şu an doğru yapmadığımı düşünüyorum :(

Evet belki işinden olacaktı ama bundan sonra daha dikkatli de olacaktı...

Şimdiyse belki evine varır varmaz unutmuştur bile yaşadıklarını, yaşattıklarını...

SDC' Alıntı:
Eve dönerken "demek ki trafik kazaları böyle oluyormuş" dedirten cinsten büyük bir kaza atlattım, size onu anlatacağım :(

Caddebostan'daki işyerimden eve dönerken birkaç alternatif yol var ama en kısası Göztepe Köprüsünden Örnek Mahallesi'ne dönerek Soyak Yenişehir yönüne gitmek oluyor. Fakat İstanbul'da en kötü, en kafasız, en görgüsüz ne kadar sürücü varsa bu yolu kullanıyor diyebilirim. Trafik kuralları yerine orman kuralları kullanılıyor. Üstelik yolun bir de yaya trafiğinin pek olmadığı ve refüj marifetiyle en azından herkesin şeridinde seyretmek zorunda olduğu bir bölümü var ki bu bölümde de Allah ne verdiyse gazlıyoruz (ben de dahil) :(

İşte bu bölümde gazlamış giderken (bu da benim kusurum) farları yanmayan, oldukça uzuuun İSKİ ye ait bir sulama tankeri, yol üzerindeki kavşağa soldan, olanca hızıyla girdi...Önce benim şeridime, dönemeyince de yan şeride daldı. Çok dalgın olduğum ve farları yanmadığı için onu ancak dönüşünü tamamlamak üzereyken farkettim. Çarpmamak için aniden sola kırınca da direksiyon hakimiyetini kaybettim. Üstüste bir sürü "s" yaparak ve bu arada sağıma geçmiş bulunan tankere tekrar çarpma tehlikesi atlatarak sonunda toplamayı başardım.

Ve bütün bunları bomboş yolda 10 sn. beklemek yerine "o gelene kadar ben geçerim nasılsa" diye düşünen, hız-yaklaşma mesafesi hesabı yapamayan ve araç kullanmayı Allah vergisi bir yetenek zanneden bir arkadaş yüzünden yaşadık ki zaten çok ucuz atlatmış bulunuyoruz...

10 yıldır aktif sürücüyüm ne bukadar zor durumda kaldığımı ne de bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum...

Kendisini ilerde durdurdum ve şikayetçi olacağımı söyleyip Yenişehir Karakolu'na götürmek istedim. Ama "çok özür dilerim, haklısın eşeklik ettim, farların yanmadığını da sonradan farkettim ama bu duyulursa işimden olurum, ne olur bırak gideyim" diye yalvarınca dayanamadım, bıraktım :-\

Ama şu an doğru yapmadığımı düşünüyorum :(

Evet belki işinden olacaktı ama bundan sonra daha dikkatli de olacaktı...

Şimdiyse belki evine varır varmaz unutmuştur bile yaşadıklarını, yaşattıklarını...

Sevtap hanım çok geçmiş olsun :( Hani denir ya "verilmiş sadakanız varmış". Böyleleri nasıl adam olacak :( o vakte kadar biz nasıl canımız koruyacağız? Tekrar çok geçmiş olsun.

Sevtap abla geçmiş olsun
yogun trafikten bende nefret ediyorum elimden geldiği kadar sakin yolları tercih ediyorum hatta İstanbulu hiç sevmiyorum yakınlarım israrla çağırsada gitmek istemiyorum

Sen emekli olda alalım sana buralardan bir ev :smiley: binek araca binmeyi unutursun :smiley:

sailor06' Alıntı:
Sevtap hanım çok geçmiş olsun :( Hani denir ya "verilmiş sadakanız varmış". Böyleleri nasıl adam olacak :( o vakte kadar biz nasıl canımız koruyacağız? Tekrar çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim Gökhan Bey...

Adam olur muyuz konusunda ben ümidimi kaybettim, bizden birşey olmaz...

meriçbager' Alıntı:
Sevtap hanım geçmiş olsun. Tecrube ve cesaretinizle atlatmışsınız. Bir bayan olarak araç üzerinde çok iyisiniz.

yunus bager' Alıntı:
Sevtap abla geçmiş olsun
yogun trafikten bende nefret ediyorum elimden geldiği kadar sakin yolları tercih ediyorum hatta İstanbulu hiç sevmiyorum yakınlarım israrla çağırsada gitmek istemiyorum

Sen emekli olda alalım sana buralardan bir ev :smiley: binek araca binmeyi unutursun :smiley:

Meriç ve Yunus size de teşekkür ederim...

Yunuscum emekli olunca kendi memleketime yerleşmeyi düşünüyordum ama belli mi olur, bakarsın dostların yanında olmak nasip olur. Ya da bu geceki gibi bir olayla emekliliği bile göremeyiz :smiley:

SDC' Alıntı:
Teşekkür ederim Gökhan Bey...

Adam olur muyuz konusunda ben ümidimi kaybettim, bizden birşey olmaz...

Aslında benim de pek ümidim yok da :( bu düşünceyi kafamdan çıkarmayı, uzak tutmayı (olabildiğince) tercih ediyorum. Yoksa herşey çok zor oluyor.

Meriç ve Yunus size de teşekkür ederim...

Yunuscum emekli olunca kendi memleketime yerleşmeyi düşünüyordum ama belli mi olur, bakarsın dostların yanında olmak nasip olur. Ya da bu geceki gibi bir olayla emekliliği bile göremeyiz :smiley:
[/quote]

Fani dünya ne zaman ne olcağı belli olmaz dolu dolu yaşamak lazım

Bugün dicimonun sınavı vardı geçebildimi

Sevtap hanim gecmis olsun

Adami birakmakla iyi etmemissiniz Siz daha arkanizi doner donmez kimbilir neler soylemisdir

Su an hastanede agar bir durumda da olabilirdiniz o zaman ne olacakdi Veya olumlu bir kaza olsaydi O adama hadi canim evine gitmi derlerdi
Biz insanlik yapip acidigimiz icin kaybediyoruz derim Ben bu tur kendini bilmezlerin ortalikda dolasmasini istemeyenlerdenim ...........

yunus bager' Alıntı:
Bugün dicimonun sınavı vardı geçebildimi

Yok muayeneye giremedi bile, saatlerce sıra bekledikten sonra sistemlerinin arıza yaptığını söyleyip herkesi evine göndermişler. Sıranın ertesi güne sarkması durumu da yokmuş, yeniden randevu alınıyormuş. Özetle pazartesiye kaldı :(

ufukozkan' Alıntı:
Sevtap hanim gecmis olsun

Adami birakmakla iyi etmemissiniz Siz daha arkanizi doner donmez kimbilir neler soylemisdir

Su an hastanede agar bir durumda da olabilirdiniz o zaman ne olacakdi Veya olumlu bir kaza olsaydi O adama hadi canim evine gitmi derlerdi
Biz insanlik yapip acidigimiz icin kaybediyoruz derim Ben bu tur kendini bilmezlerin ortalikda dolasmasini istemeyenlerdenim ...........

Ufuk Bey teşekkür ederim...
Bıraktığıma ben de pişman oldum ama o an zaten karmakarışık olmuştum, sağlıklı karar verebilecek durumda değildim. Eve dönüp sakinleşince yanlış yaptığımı gördüm, haklısınız :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR