7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,297,259

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Öyle çadırda arabada falan uyuma değil, kampet i ortaya açıp kabak gibi yatıyorsun, hayvancıkların psikolojisi bozuluyor ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Öyle çadırda arabada falan uyuma değil, kampet i ortaya açıp kabak gibi yatıyorsun, hayvancıkların psikolojisi bozuluyor ;D ;D

;D ;D
abi bence eğlenceli olabilir. büyük de bir ateş yakarız yaklaşamaz hiçbir yaratık, ufuk abi sana da bi votka redbull yaparız sorun kalmaz bence ne dersin ;D

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D
abi bence eğlenceli olabilir. büyük de bir ateş yakarız yaklaşamaz hiçbir yaratık, ufuk abi sana da bi votka redbull yaparız sorun kalmaz bence ne dersin ;D
Orda canavar diye tabir edilen kurtumsu hayvanlar var Valla ben onu bunu bilmem Adami iki dakikada bonfileye ceviriler :D :D :D

herkeze iyi geceler
hee ben buğün off roada gidemedim ama akşam bi kaçamak olarak Hamzadağ zirve yaptım iyi geldi

SDC11397.png

Erken uyumuş bizimkiler. Hamzadağ tepesinden manzara da birbaşka güzelmiş :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Erken uyumuş bizimkiler. Hamzadağ tepesinden manzara da birbaşka güzelmiş :smiley:
Manzara çok güzelde ben ne anlarım fotoğraf çekmesinden ;D ;D

Buda aynı yer sayılır daha önce çektiğim foto

043-2.png

İzmit körfezinin nefes kesen güzelliğine Defender'in karizması eklenince fotoğraf çekmekten anlamaya da gerek yok zaten, ortaya süper bir resim çıkıyor.

1. resim için makinayı sabitleyip çekme şansın olsa (tripod) çok daha güzel olacakmış. Defenderin kadraja köşeden girmesi boş alanı doldurmuş. Fotoğrafın yukarıdan 2/3'lük kısım gökyüzüne ayrılsa ve defenderin üstü daha dar bir alanda alt kısmı sağdan sola doğru yarıdan fazla kaplasa daha da güzel olurmuş.

2. resimde de sol tarafta yarısı görülen insan kadraj dışında kalsa ve diğer iki kişi önde duran Defender'in sol önünde körfeze doğru (sağa) bakarken tam arka cepheden çekilse ilgi noktası dağılmazdı. Resme bu haliyle bakınca ister istemez ilgi insanların baktığı yöne (sola, resmin dışına) kayıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR