7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,291,726
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
heyy millet yokmu kimse land roveri özledim bari kafvede 2 land muhabbeti edelimde neşemiz artsın
bu arada Hakandan haberi olan varmı nerde bu yavvv

Arazide'dir ;D

Etiketler

Yaz rehavetinin üstüne Ramazan da geldi bu sefer dükkanı geçici süre kapatacağız herhalde :smiley:

Ara sıra yoklama yapıyor saolsun arkadaşlar. Ama dükkan kapanmaz Nejat oruç, iftar, teravi, sahur yani günün her saati herkes uyanık sıkı muhabbet olmasada :smiley: ;) :D

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi boşver şimdi çipcilerle uğraşmayı yokmu defenderin yeni fotosu

motoru topluyoruz artık ;D

100_5497.jpg

discovery-V8' Alıntı:
yakından dahada güzel , okşuyorum ben bunu sevgiyle topluyoruz, yavaş yavaş keyfini çıkartarak ;D ;D
Hakan abi şanslı adammış
aynı ilği ve şevkati diger defendere bakalım görterebilecekmisin :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Hakan abi şanslı adammış
aynı ilği ve şevkati diger defendere bakalım görterebilecekmisin :smiley:

Valla zor ben bunaldım çünkü , çok zaman ayırmak gerekiyor. şasiye kadar inmeye niyetim yok.

SDC' Alıntı:
daha sırada benim disco I var ;D ;D

Senin iş kolay Sevtap, Discoda ne olacağı belli ne yapmak istiyorsan ona göre alınacak takılacak hazır , yalıtımla uğraşmaya gerek yok, ısıtma soğutma sistemi hazır, hidrolik direksiyonu hazır, motoru hazır, şasiye inmeye hiç gerek yok, şu gün elimde bir disco olsa benimkinin haline getirmem en fazla 10 günümü alır. Defende öyle değil camı, yalıtımı yürüyeni motoru boyası şasisi , kliması, iç dizaynı, iyi birşey olsun düz yoldada binek araç konforunda gidebilsin dedinmi iş çok büyüyor.

Defender alacaksan iyi bildiğin birinden hazır yapılmışını alacaksın, sıfırdan yapmak her babayiğidin harcı değil, sabır, para, çelik gibi sinir, doğru dürüst kaportacı, boyacı elektrikçi, hele biraz anlıyorsan kötü ustanın yaptığı seni tatmin etmiyor, oturup kendin yapmaya kalksan , işten güçten zaman kalmıyor, zor iş açıkçası, birde baştan en yapacağını çok iyi bilmen her modifiyeyi ona göre göre yapman gerekli, asla malzemeden kısmamak güvenlik açısından çok önemli.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.