Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
yunus bager' Alıntı:
Hakan abi şanslı adammış
aynı ilği ve şevkati diger defendere bakalım görterebilecekmisin
Valla zor ben bunaldım çünkü , çok zaman ayırmak gerekiyor. şasiye kadar inmeye niyetim yok.
SDC' Alıntı:
daha sırada benim disco I var ;D ;D
Senin iş kolay Sevtap, Discoda ne olacağı belli ne yapmak istiyorsan ona göre alınacak takılacak hazır , yalıtımla uğraşmaya gerek yok, ısıtma soğutma sistemi hazır, hidrolik direksiyonu hazır, motoru hazır, şasiye inmeye hiç gerek yok, şu gün elimde bir disco olsa benimkinin haline getirmem en fazla 10 günümü alır. Defende öyle değil camı, yalıtımı yürüyeni motoru boyası şasisi , kliması, iç dizaynı, iyi birşey olsun düz yoldada binek araç konforunda gidebilsin dedinmi iş çok büyüyor.
Defender alacaksan iyi bildiğin birinden hazır yapılmışını alacaksın, sıfırdan yapmak her babayiğidin harcı değil, sabır, para, çelik gibi sinir, doğru dürüst kaportacı, boyacı elektrikçi, hele biraz anlıyorsan kötü ustanın yaptığı seni tatmin etmiyor, oturup kendin yapmaya kalksan , işten güçten zaman kalmıyor, zor iş açıkçası, birde baştan en yapacağını çok iyi bilmen her modifiyeyi ona göre göre yapman gerekli, asla malzemeden kısmamak güvenlik açısından çok önemli.
Selamlar