7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,288,869
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
bende geldim,
bakalım Yavuz 38' leri denemişmi ;D
herkese Merhaba.

Denememezmiyim , balans için 3 saat uğraştılar bugün 800 gram kurşunu takmak baya zor oluyor onu öğrendim bugün ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Denememezmiyim , balans için 3 saat uğraştılar bugün 800 gram kurşunu takmak baya zor oluyor onu öğrendim bugün ;D ;D
Rahat durmayacağınızı tahmin etmiştim zaten ;D
resimleri gönderde canavarları görelim.
38 ler sürtme yapmıyorsa ,Yavuz bir daha sökmez, tadını aldımı insan bırakamıyor. ;D

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba,tam kahveden olmasamda ben aynı mahalledenim ;) ,kahveye zamanla alışacağım sanırım.Şimdi bir kahvenizi içip gideyim :smiley:
Yok yok ben sizi sürekli görüyorum burda ;) biz kadar takip ediyorsunuz :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Umut hoşgeldin sen boş durma geçmiş sayfalara bak birazdan aksiyon başlar ;D ;D

karanlıkta çok iyi çıkmamış olabilir videolar , yüklüyorum bakalım nasıl olmuş.

yunus bager' Alıntı:
İyi geceler ufuk abi
duyduğuma göre kuyunu kazmış içinide su doldurmuşlar seni boğmayamı çalışıyorlar ;D ;D

:smiley: :smiley: bakalim ne yapmisiz

Ama gec saatte gittik Daha sonra gunduz gider orayi talan ederiz :D :D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Rahat durmayacağınızı tahmin etmiştim zaten ;D
resimleri gönderde canavarları görelim.
38 ler sürtme yapmıyorsa ,Yavuz bir daha sökmez, tadını aldımı insan bırakamıyor. ;D

Kerimcim sutrsun bir sey olmaz :D :D bi kere damardan aldi artik 38 i iflah olmaz artik :D :D

Bende tam görünmez olduğumu yada yazımın okunmadığını ya da kahve milletinin misafirperver olmadığını düşünmeye başlamıştım ,nadir yazdığım merhaba yazıma cevap gelmeyince :( ... tam yazacaktım merhabam havada kaldı diye saolun sizden en azından cevap geldi .
Evet yazıları takip etmeye çalısıyor ve dediklerinizi anlamaya gayret ediyorum,okulda yabancı dil ögreniyormuşum gibi geliyor;offroad bana yabancı bir dünya ama ögrenmeyi hedefliyorum.Bu nedenle okuyor-takip ediyorum ancak çok nadir yazıyorum.
iyi geceler
yunus bager [quote author=yunus bager' Alıntı:
Yok yok ben sizi sürekli görüyorum burda ;) biz kadar takip ediyorsunuz :smiley:

şöyle başlayalım , demekki neymiş Ufuk abicim herşey fotolardaki gibi değilmiş ;D ;D ;D

100_5565.jpg
100_5566.jpg
100_5567.jpg

havuz

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/ufukhavuzsefasi/?action=view&current=100_5569.flv

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/ufukhavuzsefasi/?action=view&current=100_5586.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR