7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,289,679
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sevtap hosgeldin

Arkadaslar ben izninizle kaciyorum

Hepinize iyi geceler diliyorum

Yarin daha net goruntuler atariz :smiley:

Etiketler

Herkes tatil modundan çıkmış bakıyorum, kahve geceleri hareketlenmiş. Seyahatlerden yorgun düştüm erkenciyim birkaç akşamdır.
Haftaya Perşembe gecesi tekrarlayalım bu aksiyonları ne dersiniz?

Ramazan münasebeti ile buluşmayı da Tavacı Recep'de iftar olarak yaparız artık ;D

fastjunkie' Alıntı:
Abi beni de götürsenize oraya, tam benlikmiş. Bir de ben geçeyim. ;D ;D ;D

Tabiii tam sana göre ;D Sen Cumartesi gel, ben seni Kemerburgaz-Belgrad ormanları arasında dolaştırayım, tam sana göre yerler var.

yunus bager' Alıntı:
Geç kaldın abla hatta dünde hiç yokdun :smiley:

Keyfim yok :-\

Ama burayı da pek boş bırakmaya gelmiyo ;D

SDC' Alıntı:
Ohoo baktığım sümsükleri canavar yapmaya ömrüm yetmez, seninki gibi görkemli bişe alıp off-road kraliçesi olmak istiyorum :D :D :D

Bunu da yazdım ya şimdi herkes buraya doluşur, ben de olcam, ben de olcam diye ;D ;D

Bulmuştum, bakacaklardı arkadaşlar ama sonucu bilmiyorum :-\

Sonuç herzaman ki gibi olacak sanırım, yine kendi işimi kendim göreceğim :(

SDC' Alıntı:

O arkadaşlar, havuzda debelenmekle meşguller ;D resim ilan no vs varsa bir de biz bakalım

SDC' Alıntı:

Ah kafam ;D

Taş geldi , bugün bakıcam söz.

nkurtkaya' Alıntı:
Tabiii tam sana göre ;D Sen Cumartesi gel, ben seni Kemerburgaz-Belgrad ormanları arasında dolaştırayım, tam sana göre yerler var.

Abi artık çok geç, akşama yoldayım. Sen de bırak araziyi falan, gezenbilir İstanbul sosyetik takılıyormuş, döneyim Bağdat Caddesi falan yaparız.. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Abi artık çok geç, akşama yoldayım. Sen de bırak araziyi falan, gezenbilir İstanbul sosyetik takılıyormuş, döneyim Bağdat Caddesi falan yaparız.. ;D ;D
Sadece İstanbul mu , ;D
Neyse bu arada dün modem beni terk etti ,bu gün çalışmaya başladı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR