Olmaz lro cular bozulurnkurtkaya' Alıntı:Bu çağrı her haftasonu yapılacak olan bir çağrı, ateşin bizi çağırması gibi bişey ;D
Yarın için bir organizasyon olursa (ki olacak gibi) haber vereyim mi?
yunus bager' Alıntı:Olmaz lro cular bozulur
Bana dedikleri ilk laf biz sadece lro olanlarla gezeriz okadar çok geziyorlarkı takip bile demiyorumnkurtkaya' Alıntı:Bozulmazlar...![]()
fastjunkie' Alıntı:Oooo Sevtap abla senin de içinde mi vardı LRcılık nedir, tüm camiayı sahiplendin ;D
Yavuz abi bu arada rüyamda seni gördüm, Duru'ylaydın, bi baktım Disco'nun lastikleri 195-75-14 mı ne yapmışsın, kaykay gibi olmuş senin Disco anlayacağın ;D .. Dedim abi ne oldu 35 lere 38 lere, sen de "akü patladı, bundan büyük lastik takamam artık" tarzı bişiler dedin ;D ;D... Bu sana bi uyarı olabilir abi ona göre uyarayım dedim. ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:Bu çağrı her haftasonu yapılacak olan bir çağrı, ateşin bizi çağırması gibi bişey ;D
Yarın için bir organizasyon olursa (ki olacak gibi) haber vereyim mi?
Bpşver abla olsanda olmasanda önemli değil ben LRO yumda ne oluyor ne yaptığın geziye gelirler nede sorduğun soruya cavap verirlerSDC' Alıntı:Bu hafta olmaz, bu hafta Elizabeth hatır işlerine koşturacak, ama sonraki haftalarda haber verirseniz memnun olurum
Ayrıca ben de LRO olmak istiyorum ;D ;D
SDC' Alıntı:Bu hafta olmaz, bu hafta Elizabeth hatır işlerine koşturacak, ama sonraki haftalarda haber verirseniz memnun olurum
Ayrıca ben de LRO olmak istiyorum ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Bpşver abla olsanda olmasanda önemli değil ben LRO yumda ne oluyor ne yaptığın geziye gelirler nede sorduğun soruya cavap verirler
Sevtap gözünden hiç bir şey kaçmıyor ;DSDC' Alıntı:Azzz kaldı, hepsi asimile olmak üzere 8)
ahahaha Kerimi az önce bu başlığa bakarken yakaladım ;D ;D ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39228.msg395307#msg395307
Off ilk karşılaşmayı sadece topukla yırttım,çok mutluyum ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Rüya işte ;D ;D ;D ;D niye gelmedin yemeğe tırstınmı? ;D ;D Kerimin topuklarına sıktık yolladık ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Yavuz ,Naci,Umut,Nejat
hariç
yazargezeryolçizer' Alıntı:Sevtap gözünden hiç bir şey kaçmıyor ;D
Yavuz sendromu diyelim ve geçmesini bekleyelim ;DOff ilk karşılaşmayı sadece topukla yırttım,çok mutluyum ;D
Umut lro ların hası onunkadar aktif olan başka kim vardiscovery-V8' Alıntı:Umuttamı LRO ? ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Umuttamı LRO ? ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Umut lro ların hası onunkadar aktif olan başka kim var
Çekik olandiscovery-V8' Alıntı:Bizim umut dimi bu ;D ;D