Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
eyvahlar olsun bekliyordum zaten bunları ;D ;D ;D aradınız buldunuz değil mi ;D ;D ;D bunlar tamamen gezi yorgunluğu başka birşey değil, göldeki zaten acemiliğimden ilk arazimdi.. Lütfen bu resimlere aldanmayınız ;D Hem zaten normal olan bu 4x2 şanzımanla bu kadar oluyor... 4x4 v8 le kalanlara ne demeli ;D ;D ;D
hyavuz2000' Alıntı:
Yaw ben bişey merak ettim bu araçla araziye giriyosan, araziden dönünce çok masraf yapman gerekir.
Neden bir Defender alıp keyifle arazide kullanmıyorsun ki? Orası döküldü burayı vurdum kırdım derdi yok. Çürüme derdi de yok, Lego gibi oyna dur. Battım çıktım derdi yok.
Karizma dersen altında tarih yatıyor. Güç dersen arazide ihtiyacı yok, mekaniği yeter. Ayrıca Bu güzel aracın kullanım ömrünü tamamladığında 1987 model araç hala kullanılıyor olucak.
Ha Defenderin bir kötü tarafı var "acil işin varsa ve düz yolda gitmen gerekirse" Taksi Tut daha hayırlı olur. ;D
Defender'la ya da başka eski bir arazi aracıyla malesef ne uğraşacak vaktim ne de ekonomik bağımsızlığım var :-\
Bu arada kullanım ömrü derken Nissan Navarayla karıştırdınız sanırım

Toyota Hilux'u her ne kadar yabana atsalar da burada, benim araç için yabancı sitelerde biçilen ömür 1.000.000 km.

Nissan Navaralar gibi 150 binde yatak sarmaz bu d4d toyota motoru

8) Zaten Hilux da kendisini kanıtlamış bir araç.
Bir de zaten kullanım amacıma çok aykırı eski model bir araç, ben burdan İstanbul'a evime gidiyorum kafama esince, sıksık geziyorum, tüm gün kullanıyorum, uzun yol planlarım var vs.. Bi de bu araç ekonomik, İstanbula çeyrek depoyla gidiyorum ben, ama istersem 140 160 km'ye de rahatça ve güvenerek çıkabiliyorum. Yani çok düşündüm, hala da düşünürüm ara sıra ama öğrenci adamın, en azından benim, altından kalkabileceği bir iş değil..
Defender falan zaten 2. araç şeklinde kullanılıyor herkes tarafından. Yine de bir teklif edeyim babama, baba ben ikinci araç istiyorum diye.. Yavuz abiye gerek kalmadan belamı bulurum heralde.. ;D ;D ;D
Kısacası taşıma suyla değirmen dönmez demişler, kendi paramı kazandığımda kısmetse.. Ya da Yavuz abi benim Defender'ı bitirince ;D ;D
Ben aslında offroad işine bu aracı aldıktan sonra bulaştım, Burda öğrendim arazi nedir offroad nedir. Bir pick-up sevdam vardı o vesileyle kısmet oldu

bir de o zaman ne yapıcam 4x4 ü dedim bi de ciddi fiyat ve vergi farkı vardı, aileme o kadar yük olmak istemedim.. Araziye girmem de resimlerdeki kadar işte daha başka yaptığım bişi yok
Kamp aracı olarak kullanıyorum ben, hatta böyle daha iyi oluyor, çekirdekten yetişiyorum offroad etkinlikleriyle ;D
Yavuz abim yeni Defender'ı bitirince bana hediye edecek, ondan sonra inşallah ben de başlayacağım atlayıp zıplamaya ;D ;D
Vaaay Sevtap abla.. Peki pekiiii......... O su dediğin resmen balçıktı :-X Sor bakalım kaç kişi girdi oraya ??? Bir ben girdim, cesaretimden dolayı suçlu sayılıyorsam suçluyum. :-X

Ayrıca ordan beni kurtaran Umut abimdir, Hilux kardeşliği vardı o zaman