yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Silme hocam
kalsın biz land rover kullanıçılarına herşey yakışır
Silme hocam
kalsın biz land rover kullanıçılarına herşey yakışır
acemi80' Alıntı:Ne diyorsun abla kampta dantelmi işledin yoksaGerçi milyonda bir ihtimal dahi vermem ama
*********' Alıntı:hayırlı olsun güle güle kullanın cok diri sağlam duruyor
fiyonk yada dantelli aksesuarlar kullanacakmısınız ?![]()
SDC' Alıntı:Hiç işim olmaz ama Elizabeth i aldığımı LR bölümünde duyurduğumuzda bir arkadaşımız aşağıdaki mesajı yazıp beni çok sinirlendirmişti
Yoksa ben ne anlarım dantelden, oyadan (yanlış anlaşılmayayım yapanların eline sağlık, benim elimden de gelmez ki böyle şeyler)
Bakın mesela Ufuk, çok takdir ediyorum, çok güzel atkı örüyormuş (kendisi söyledi valla)![]()
![]()
SDC' Alıntı:Tebrik ederim Mete Hocam, canlı yayın da yakışır size![]()
Yok yok okadarda değil Keneden çok korkuyor ;D ;Dacemi80' Alıntı:Onu yazan arkdaş sizi hiç tanımıyormuş. Ben bile uzaktan uzağa sizi iyi tanıdığımı zannediyorum benim tanıdığım kadarı ile siz bir amazon ruhu taşıyorsunuz
acemi80' Alıntı:Onu yazan arkdaş sizi hiç tanımıyormuş. Ben bile uzaktan uzağa sizi iyi tanıdığımı zannediyorum benim tanıdığım kadarı ile siz bir amazon ruhu taşıyorsunuz
yazargezeryolçizer' Alıntı:Mete hocam,tebrik ederim,
Arkadaşlar ben biraz kaçıyorum,malum bonus meselesi ;D
SDC' Alıntı:Tesbitiniz çok doğru, öngörünüz çok kuvvetli, şimdikiler burnunun ucunu bile göremiyor (sözüm meclisten dışarı ;D )
Taşıyorum ama yaş ilerledikçe bu ruh hali çok yorucu oluyor![]()
SDC' Alıntı:Bakın mesela Ufuk, çok takdir ediyorum, çok güzel atkı örüyormuş (kendisi söyledi valla)![]()
![]()
SDC' Alıntı:Sanırım Ufuk ve Yavuz birlikte, Yunus da Bager çetesiyle ekşın yaptı ;D
ufukozkan' Alıntı:![]()
![]()
vallahi bravo yahu
![]()
![]()
SDC' Alıntı:senin sir burda olsaydı "one shot one kill" derdi ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Sizi gayet iyi anlıyorum gerçekten toplumun beklediğinin dışında davranmak, farklı olmak ama bu farklılığı iş olsun diye değilde içinden geldiği gibi yapmak çevrede rahatsızlık uyandırır. Çünkü sizin gibi olmak ister olamazlar, için için size kızarlar. Bu da zor bir hayatı beraberinde getirir.
ufukozkan' Alıntı:bizim sir gelmedimi hichimmmmm