7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,014

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Valla-billa seyretmiyorum ;D ;D

Evde olursam "parmaklıklar ardında" dizisini seyrediyorum ama ofisten yeni geldim :-\

Elizabeth için kurban bağışı yaptım bu akşam, içim rahat :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Kurtlar vadisi bitti :smiley: Dokulur herkes :smiley:

Sevtap da geldi Sorsan seyretmiyorum der :D :D

O işten çıkıp eve ancak gelmiştir. el yüz yıkama Yemek sonra gezenbilir :D

acemi80' Alıntı:
Patronu öldürmedin değilmi? :D

;D ;D ;D
Yok patron hala yaşıyor ;D ;D

Lösev'e bağışladım, Allah kabul ederse...

Çok şaşırdım, Mehmetçik Vakfı 08.12.2008 tarihinden beri kurban bağışı almıyormuş. Sebep yok ::smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Herkesin iyi olduguna sevindim

Hareket yoksa Yunuscumdan isteriz bi cukur videosu :smiley:
;D ;D ;D
Bu aralar benden çukur mukur yok bu haftada babam iş çikardı bize birdahaki hafta bakalım bişeyler olabilir

ufukozkan' Alıntı:
:D :D :D hadi sende iyisin :smiley: :smiley: yavuz ne yapiyorki acaba Tel edeyim diycem ama adam tv ozurlu varsa yoksa defender da defender :smiley: oynuyodur bi yerleriyle :D :D

Selam millet ;D ;D

Bırakın şu aptal kutusunu ya insanı uyuşturuyor ;D ;D Eskiden seyredecek birşeyler bulurdum artık kalmadı yerli dizi enflasyonu ve kadın programları yedi bitirdi televizyonu.

SDC' Alıntı:
;D ;D ;D
Yok patron hala yaşıyor ;D ;D

Lösev'e bağışladım, Allah kabul ederse...

Çok şaşırdım, Mehmetçik Vakfı 08.12.2008 tarihinden beri kurban bağışı almıyormuş. Sebep yok ::smiley:

;D ;D ;D aman diyeyim patronlar iyidir ;D

neden bağış almıyor acaba Mehmetcik vakfı ???

Mehmetcik vakfina yapilan bagislari vergiden dusemiyosunuz ama adi malumunuz bazi vakiflara yapdiklarinizi dusebiliyosunuz

Aklima geldi yazdim :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D aman diyeyim patronlar iyidir ;D

neden bağış almıyor acaba Mehmetcik vakfı ???

Senin kalfadan mı tırstın :D

Bilmem aslında Mehmetçik Vakfı na yapacaktım ama anlamadım ::smiley:

Onur o eklediğin ne, boşuna uğraştırma ;D ;D söle de ona göre bakayım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR