7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,394,713

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Sen bana Ardayı yolla iki gün çalıştırıp reklam yapayım ona hemen değişir ;D ;D

ne oluyo yahu
Bizim oglan hemen atladi ne zaman gidicem simdimi yarinmi diye :smiley: :smiley: :smiley:

ama hala cipimi tamir etcez diyor :D :D :D

SDC' Alıntı:
Kıskandım ondan öyle söylüyorum :smiley:

Direksiyonu, önpaneli, şnorkeli, tüp tamponu...hepsini kıskandım ;D ;D

Biraz daha zaman geçsin senin ön göğüsü buna çeviririz , bir Ankaraya geldiğinde bir günde bitiririm ;) Tamponu bence değiştirme bu tamponun içine vinci sığdırmak için ön paneli traşlamak lazım, 90 a kıyamam yazık olur.

discovery-V8' Alıntı:
Biraz daha zaman geçsin senin ön göğüsü buna çeviririz , bir Ankaraya geldiğinde bir günde bitiririm ;) Tamponu bence değiştirme bu tamponun içine vinci sığdırmak için ön paneli traşlamak lazım, 90 a kıyamam yazık olur.

Negün geleyim ;) 110'a kıyarsın sorun olmaz.

Hafta sonuna denk getir nezaman istersen al gel ;D ;D , Bu arada ön göğüsün üzerindeki 3lü gösterge podu LR için değil üniversal sanayide her dükkanda var , göğsü parça parça alabildiğin gibi komple takım olarakta alabiliyorsun Hümo otoda var.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Hafta sonuna denk getir nezaman istersen al gel ;D ;D , Bu arada ön göğüsün üzerindeki 3lü gösterge podu LR için değil üniversal sanayide her dükkanda var , göğsü parça parça alabildiğin gibi komple takım olarakta alabiliyorsun Hümo otoda var.

Selamlar

Bala yolculuğundan önce 1 gün erken geliyorum o halde. Tamam mı?

Ben haftasonu hiçbiryere gidemiyorum :( :( :(

Hem cumartesi hem pazar, sabah 9 akşam 9 çalışacakmışım :-\

bilmem artik ne yaparsiniz :smiley: Ben mutfakdaki internet cafedeyim , cayim yanimda sigara serbest koca tv

yani benim keyfim yerinde :smiley: :smiley:

Oğlan uyudu, TV kumandası bende, oturma odasına yayıldım, çayım yanımda, laptop kucağımda, TV karşımda, içişleri bakanı da platese gitti... Keyif vakti :smiley:

Benim durumum en kötüsü Laptop büyük oğlanın işgalinde Televizyon küçük oğlanların. Banada bu bilgisayar kaldı ama bende ekranın bir köşesine Tv yi açtım onunla idare ediyorum

acemi80' Alıntı:
... Banada bu bilgisayar kaldı ama bende ekranın bir köşesine Tv yi açtım onunla idare ediyorum

Mete hocam, teknolojinin limitlerini zorlamaya başlamışsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR