7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,391,728
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
oooooooooooooo Hakancim ne var ne yok :smiley: nerelerdesin :smiley: :smiley:

Sağol ufuk abicim. Dağda tatil keyfi sürüyoz. Bir taraftan iş, birtaraftan dinlenme. Bu bayram tatili iyi geldi ... Pazartesiye kadar kafa izni verdim tatil yapıyom sayılır ;D , Abimle konuşuyoduk biraz önce kulaklarını cınlattıydık. Bu arada benim birazdan çıkmam gerek herkese hayırlı işler. görüşmek üzere.

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Ne fotosu arkadaslar foto moto yok Buadam beni calistirip calistirip duruyo karsiliginda verdigi bi bardak kahve :D

Kahve fincani kocamandi oda kuculdu :D :D :D

Patron milleti isde :smiley: :smiley: :smiley:

Sen yinede sabret ilerisi iyi olur inşallah :D

ufukozkan' Alıntı:
Ne fotosu arkadaslar foto moto yok Buadam beni calistirip calistirip duruyo karsiliginda verdigi bi bardak kahve :D

Kahve fincani kocamandi oda kuculdu :D :D :D

Patron milleti isde :smiley: :smiley: :smiley:

Siz Ankaralıların alayı böyle sanırım ;D

Ne diyoruz biz yukarda, gelelim, ofroyt yapalım falan...

Konuyu değiştireceğine bir buyurun, gelin der insan :(

Bak yine sinirlendim :mad:

SDC' Alıntı:
Siz Ankaralıların alayı böyle sanırım ;D
Ne diyoruz biz yukarda, gelelim, ofroyt yapalım falan...
Konuyu değiştireceğine bir buyurun, gelin der insan :(
Bak yine sinirlendim :mad:

artik soylemeye gerek varmi :smiley: kim ne zaman isterse biz burdayiz :smiley: :smiley:

Bizim kalfa bir geldi, sonra kaçtı yine iki gündür ortada yok ;D ;D

Tinerli foto çekmemişiz ama tinere batmadan öncekiler var ;D

Snorkel bu , Çakma (ama kaliteli çakma çin işi değil) Safari (Bearmach yada britpart herneyse ;D ) snorkel.
101_5817.jpg
101_5818.jpg

Önce kutudan çıkan şablona göre delikleri işaretleyip deldik

101_5807.jpg
101_5808.jpg

Sonra delikleri istediğimiz boyuta kadar genişlettik.

101_5811.jpg
101_5812.jpg
101_5814.jpg

Yavuz, bu resimleri "Defender'e şnorkel montajı" başlığı altında yayınlasana harika olur. Hatta bu başlıkta benzer konu tartışılmaya çalışılıyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39329.0

Sonra iç üniteyi iğrenç silikonla birbirine yapıştırarak sabitledik ve yerine yine hem silikonla hemde vidalarla sabitledik.

101_5813.jpg
101_5814.jpg
101_5815.jpg
101_5816.jpg
101_5819.jpg
101_5820.jpg
101_5825.jpg

Son hali şöyle birşey oldu , bizim kalfa kaçtığı için öteki çamurluğu yine kendim takmak zorunda kaldım ;D

101_5828.jpg
101_5829.jpg
101_5830.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz, bu resimleri "Defender'e şnorkel montajı" başlığı altında yayınlasana harika olur. Hatta bu başlıkta benzer konu tartışılmaya çalışılıyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39329.0

oraya bazılarını koyucam birazdan. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Son hali şöyle birşey oldu , bizim kalfa kaçtığı için öteki çamurluğu yine kendim takmak zorunda kaldım ;D

:D :D :D :D camurluk takilmis helal patron :smiley: :smiley:

Tampon super :smiley: yukardaki fotolarda sagda yesil bir sivi kabi gibi bi sey o nedir :smiley: :smiley: :smiley: ne ise yarar :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
:D :D :D :D camurluk takilmis helal patron :smiley: :smiley:

Tampon super :smiley: yukardaki fotolarda sagda yesil bir sivi kabi gibi bi sey o nedir :smiley: :smiley: :smiley: ne ise yarar :smiley: :smiley:

Sen kaçtın önce amortisörleri değiştirdim , sonra davlumbazı taktım, arkasından çamurluğu sadece tutturdum ön panjur ve çamurluk emanet duruyor ;D

O yeşil şey hayat kurtarıcısı ;D ;D ;D ;D en kanserojeninden ucuz bulaşık deterjanı bahçede banyo yapmak için, tiner kokusu çıksın diye ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Bu arada benim için ekstra bir bilgi geldi fotoğrafla :D Yerdeki parkeler çok hoşuma gitti aşırı betonlaşmayı önleyen yeşilide içerisinde barındıran kalıplar. Hemen bir tasarım yapıp yayla evi için bundan üretebilirmiyim diye düşünmeye başladım :smiley: teşekkürler Yavuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR