7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,391,728
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Bu arada benim için ekstra bir bilgi geldi fotoğrafla :D Yerdeki parkeler çok hoşuma gitti aşırı betonlaşmayı önleyen yeşilide içerisinde barındıran kalıplar. Hemen bir tasarım yapıp yayla evi için bundan üretebilirmiyim diye düşünmeye başladım :smiley: teşekkürler Yavuz

Abi üzerine landroverle çıkacaksan çim yetişmiyor söylemedi deme akan yağlar kuruttu bahçeyi ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Abi üzerine landroverle çıkacaksan çim yetişmiyor söylemedi deme akan yağlar kuruttu bahçeyi ;D ;D

Yok araba park yerim uzakta sadece evin giriş kısmı için düşündüm üretebilirsem çok güzel olacak

Yavuz, Defender'in içini çok güzel yapıyorsun. Koltukların ve Direksiyon simidin çok güzel ve ön panel+göğüs+ilave gösterge. Ön panel ile göğüs takım olarak mı geliyor? bunun ve üstteki göstergenin marka model temin yeri ve maliyetini PM atar mısın bana.

Tüp tamponun da hayırlı olsun çoook yakışıyor çoook. Benim de çok istediğim bir tampondu, paraya kıyamadım ucuzuna kaçtım.

nkurtkaya' Alıntı:
Tüp tamponun da hayırlı olsun çoook yakışıyor çoook. Benim de çok istediğim bir tampondu, paraya kıyamadım ucuzuna kaçtım.

Evet herşeyi ile çok güzel oluyor. Ama lr daha çok yakışan renkler var diye düşünüyorum

acemi80' Alıntı:
Evet herşeyi ile çok güzel oluyor. Ama lr daha çok yakışan renkler var diye düşünüyorum

Yavuz işin kozmatik tarafına girmedi daha. Yaptıkları hep arazi performansını arttırıcı veya işlev olarak değişmesi gereken parçalar.

Vinç takması lazım, tamponu vinç tamponu ile değiştirmiş, değiştirmişken de en iyisini takmış.
Suya girecek, şnorkel takmış, takmışken çakma da olsa Safari modeli takmış, en yakışıklısı.
Direksiyon simidi büyük kullanırken sıkıntı yaratıyor değiştirmiş, değiştirirken de en havalısını takmış.
Koltuklar rahatsız, değiştirmiş hem de yarış koltukları ile.
Teyp, telsiz vs lazım, ön panel göstergeler değişmiş hem de en şıkı ile.

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz işin kozmatik tarafına girmedi daha. Yaptıkları hep arazi performansını arttırıcı veya işlev olarak değişmesi gereken parçalar.

Vinç takması lazım, tamponu vinç tamponu ile değiştirmiş, değiştirmişken de en iyisini takmış.
Suya girecek, şnorkel takmış, takmışken çakma da olsa Safari modeli takmış, en yakışıklısı.
Direksiyon simidi büyük kullanırken sıkıntı yaratıyor değiştirmiş, değiştirirken de en havalısını takmış.
Koltuklar rahatsız, değiştirmiş hem de yarış koltukları ile.
Teyp, telsiz vs lazım, ön panel göstergeler değişmiş hem de en şıkı ile.

Bu dediklerini zaten yapması gerekirdi Ona o yakışır benimki gibi emekli memur arabası olmayacak herhalde :D

acemi80' Alıntı:

Mete abi haklısın renk çok hoş değil içimede sinmiyor ama birde onun muaynesiyle falan uğraşamam , muayneden yeni geçti , geçmeden önce boya yapmaya cesaretim yoktu, şimdi biraz öğrendim, tüm parçaları söküp boyayıp takıyorsun bir zorluğu yok, önden başladım, kapılar , arka panel ve tavan kaldı parça parça boyayacağım, iki sene sonra muayneden önce rengi değiştirmeyi düşünüyorum.

Aslında renk konusu pek tartışılacak bir şey değil onun farkındayım. Hayırlı olsun neticede gönül rahatlığı ile çamura dalabileceğin muhteşem bir araç doğuyor

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz a Arda dan not

Yavuz abi ne yapmis cipine boyle

dedi :D :D :D

cip ne ola ki ? ;D ;D ;D Duruya söylesin cip diye çok sinirleniyor , o cip değil landrover diye cevabı verir hemen ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Aslında renk konusu pek tartışılacak bir şey değil onun farkındayım. Hayırlı olsun neticede gönül rahatlığı ile çamura dalabileceğin muhteşem bir araç doğuyor

Ben beğenmedim ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR