discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Kerim kaçtımı ? ;D ;D ;D
Kerim kaçtımı ? ;D ;D ;D
Abi belki gözüne takılmıştır 3 defender yayla girinde sıralamıştıkyazargezeryolçizer' Alıntı:Yunus Geçmiş olsun,
zaman müsait olursa kaçırmam,
Geçen isoff da Gezenbilir alanına kamp atmamıza rağmen,zamanımızın darlığı ve yorgunluk yüzünden,
ancak sabah birkaç kişiyle tanışıp hemen yola koyulmuştuk.
bu sefer katılırsam öyle olmaz,Siteden tanıdığım ve yüz yüze görüşemediğim bir çok arkadaşla kaynatmak baya zevki olur.
Abla hangi videoymuşbu ben göremiyorumSDC' Alıntı:Aynen öyle, pajero kimseyi mahçup etmez, kol kırılsa da o tepeleri aşar ;D
Ne yazık ki o gaz sorunu yüzünden ben çok kalın faturalar ödedim ;D ;D
Aslında benim gaz sorunum farklı...
Çoğu zaman "4x4 ü alan herkes off-road cuyum diye geliyor" bakışları atanlara haddini bildirmek için gaza geliyorum :-\
Mesela yine öncesinde ve sonrasında üzücü duygusal sonuçları olan bir hazımsızlık durumu...
Olay yeri Haymana, Yavuz henüz gelmemiş, Kerim ve Zerrin dışında kimseyi tanımıyorum.
Orada beni izleyen bir sürü arkadaşın kafasında "herkesin takıldığı yerden sen nasıl geçicen bakalım" yazan konuşma baloncukları, sıkıyorsa takıl ;D ;D ;D
http://s643.photobucket.com/albums/uu154/nautilus2009/?action=view¤t=offroadhaymana146.flv
Bu video da Yunuscuğumun "çukur videosu"na benzedi ama neyse![]()
![]()
Bu arada imzam nasıl ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz şimdi inandırıcı olamaz biliyorum ama ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Fakat Kerimin hakkını yemiyelim 4 defada çıkmış galiba , Series tam 7 defada , jeep cj5 4 defada, Defender 110 300 tdi 5 defada çıkabilmiş yukarı. Suzuki grand vitara kısa şasi 3 denemeden sonra pes etmiş çıkamamış, diğerleri hiç denememiş.
discovery-V8' Alıntı:Fakat Kerimin hakkını yemiyelim 4 defada çıkmış galiba , Series tam 7 defada , jeep cj5 4 defada, Defender 110 300 tdi 5 defada çıkabilmiş yukarı. Suzuki grand vitara kısa şasi 3 denemeden sonra pes etmiş çıkamamış, diğerleri hiç denememiş.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Yavuz şimdi inandırıcı olamaz biliyorum ama ;D
ön denemeler vites 2 de,araç yukarda bayılıyordu,
MGK ya onu anlatıyordum camdan,
Birde kilit açık lastikler eşit basıyor diye arka kilidi kitlemiştim.
ufukozkan' Alıntı:disco ne yapmiski![]()
![]()
yunus bager' Alıntı:Abla hangi videoymuşbu ben göremiyorum
Bende varımyazargezeryolçizer' Alıntı:ok 144 lere arazi için kötü diyenide ilk defa duyuyorum ;D
yunus o kadar çok araç vardıki ,hayal meyal hatırlıyorum ama karıştırmışta olabilirim,yunus bager' Alıntı:
Maksat eğlence olsun yarışmak önemli değim ben orda yarışmamSDC' Alıntı:E senin alıntı yaptığın bile ben de çalışıyor ???
zaten sen biliyorsun onu
Yunuscum ben de İsoff a gelicem ve yine yarışıcam ve yine diskalifiye olurum devamında da heralde ;D ;D