SDC' Alıntı:iyi akşamlar
niye kimse cevap vermiyor yahu![]()
SDC' Alıntı:iyi akşamlar
niye kimse cevap vermiyor yahu![]()
Önce herkeze merhabaSDC' Alıntı:Evet gelelim Yunuscuğumun eklediği pajeronun su geçişi videosu ile ilgili yorumlarıma![]()
![]()
Araç diesel, adam low ile ilk geçişinde tırmalayarak geçmiş, sonra yanlış vites seçtiğini anlayıp H konumunu seçmiş ve hem geri hem ileri geçiş yaparak karizmayı kurtarmaya çalışmış ;D ;D
Aynısı Düzce de başıma geldi, ordan biliyorum. Orman içi buz pisti gibi kaygan bir çamura sahip olduğundan orayı low ile geçip yapay göletin girişine geldiğimde vites değiştirmeyi unutmuştum. Gerçi ondan daha hızlı geçmiştim ama fotoğrafçı arkadaşlara söz verdiğim gibi göletten çıkıştaki tepede aracı uçurmayı göze alamadım, yeterli hıza ulaşamadığım için geri düşme ihtimali vardı ;D ;D
Ahahaha -ismi lazım değil- birileri gibi talan ettim başlığı kimseler yokken![]()
![]()
![]()
SDC' Alıntı:Allah Allaaah, aloo orada mısınız ???
Ay çatlıycam şimdi![]()
Yavv bi dünya yazmışsınız onları okumaya çalışıyorum bu arada isoffada çok kafam bozuldu listeden çiktık hanı kızıpta diyorum düzenleyelim aynı ğün başka bir geziSDC' Alıntı:Allah Allaaah, aloo orada mısınız ???
Ay çatlıycam şimdi![]()
Abi işsiz adamanın hali başkaacemi80' Alıntı:Merhaba Yunus bütün gün nerelerdeydin az kaldı yok yazılacaktın.![]()
yunus bager' Alıntı:Abi işsiz adamanın hali başkasahahtan beri kardeşime ev yapılıyor onun işleriyle uğraşıyorum
SDC' Alıntı:burayı diyorum işte
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31505.0
Ben gördümde görmemezlikten geliyorumSDC' Alıntı:Bu mesajı görmediniz mi, görmek mi istemiyorsunuz ;D
SDC' Alıntı:Bu mesajı görmediniz mi, görmek mi istemiyorsunuz ;D
Daha doğrusu ben daha bizim buraları gezmekle bitiremedim hele bi bitireyım sıra başka illerin yaylalarına gelirSDC' Alıntı:Bu mesajı görmediniz mi, görmek mi istemiyorsunuz ;D
yunus bager' Alıntı:Daha doğrusu ben daha bizim buraları gezmekle bitiremedim hele bi bitireyım sıra başka illerin yaylalarına gelir