7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,022

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Liste kuşa dönmüş zaten isoff için, istanbul dışında kimse gitmez oralara, aynı tarihte birşey yapsak bence sakıncası olmaz. ama çoğunluğa uyarım ben, tekirdağa gitmem o kesin ;)

Sevtap abla sen en iyisi bu gezi işini arasıra bize hatırlat en azından benim şimdiden bişey deme lüksüm yok zaman ne gösterir bakalım

Anlaştık Yunuscum, havalar soğumadan yapalım müthiş bir kamp. Ercovaya birlikte eğlenmeye gitmiyor muyduk zaten, ha Ercova ha Düzce hiç farketmez :smiley:

Ben yer ve zaman için beklemedeyim daha önce fikrimi söylediğim için tekrarlamayacağım. Ama şukadarını söyleyeyim sizlerle olabilmek için şartlarımı zorlayacağım

SDC' Alıntı:
Ev işlerini bitirmiştir, vadiyi seyretmiştir, şimdi ödev yapıyor :D :D

yahu hala tv mi seyrediyor bu adam :( :( Seyretmeyin şu aptal kutusunu, damarınıza basıyorum ama allahaşkına seyredecek birşeyler bulabiliyormusunuz hala o kutuda?

discovery-V8' Alıntı:
yahu hala tv mi seyrediyor bu adam :( :( Seyretmeyin şu aptal kutusunu, damarınıza basıyorum ama allahaşkına seyredecek birşeyler bulabiliyormusunuz hala o kutuda?

Ben bazan seda sayanı izliyorum ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Ben bazan annemin göynü olsun diye oturup o ağalı paşalı dizileri seyretmek zorunda kalıyorum :-\

Ayrıca annem de "sıkılmıyor musun saatlerce şunun karşısında olmaktan" diye bilgisayara beni aptallaştıran kutu gözüyle bakıyor ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Ben bazan seda sayanı izliyorum ;D ;D ;D

Hala devam ediyormu o ya ;D ;D ;D Bizde moda şimdi şey .... adını hatırlayamadım kayıpları arayıp duruyorlar ya , TV polisliği yapıyorlar koca koca adamlar oturmuş ev sohbetini tv de yapıp birde üstüne para alıyorlar, kahvaltı saatime denk geliyor hep, masaya ourmadan akıllı tv yi açıyorum , hiç değilse ciddi birşey yok.

Aaaa birde kızım hatrı için cartoon network te ben10 seyrediyorum akşamları, birde ninja jack miydi neydi onu seyrediyorum , daha doğrusu ben uyuyorum ama çaktırmıyorum ;D ;D ;D

Üniversite okuduğumuz yıllarda bir gün hocamız(Çok ciddi bir ilim adamı idi) Bülent ERsoy'u ERbakan'ı takip ediyormusunuz dedi biz güldük
Gülmeyin çocuklar dedi bu toplumun aynasıdır toplumun nereye gittiğini bu tipleri yakın takibe almazsanız çözemezsiniz demişti.

O yüzden karakter tahlil yaparım bu tür programları izlerken.
İşin bir başka yönüde ciddi program dediklerinin tamamı sinir bozucu şeyler

SDC' Alıntı:
Ben bazan annemin göynü olsun diye oturup o ağalı paşalı dizileri seyretmek zorunda kalıyorum :-\

Ayrıca annem de "sıkılmıyor musun saatlerce şunun karşısında olmaktan" diye bilgisayara beni aptallaştıran kutu gözüyle bakıyor ;D ;D

benim işim olduğu için gzb olsada olmasada bilgisayarın başındayım zaten ;D o aptal kutusu benim ekmek param ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Üniversite okuduğumuz yıllarda bir gün hocamız(Çok ciddi bir ilim adamı idi) Bülent ERsoy'u ERbakan'ı takip ediyormusunuz dedi biz güldük
Gülmeyin çocuklar dedi bu toplumun aynasıdır toplumun nereye gittiğini bu tipleri yakın takibe almazsanız çözemezsiniz demişti.

Hocam sence toplum hala biryerlere gidiyormu? yoksa 80 yıldır mehter takımı yürüyüşümü yapıyor. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR