7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,096
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
bu kelebek muhabbeti nerden cikmisdi yahu hatirlayan varmi :smiley:

Tabi ki benden ;D ;D

İlk HVVDS ( by Hakan Bostancı) muhabbetinden sonra baktım Land Rover cilerin durumu fena :(

Kılıbık demeye gönlüm elvermedi, kılıbık sözcüğündeki "ı" harflerini "e" yaptım :smiley:

Ben de uyuyayım artık, herkese iyi geceler :smiley:

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Hala devam ediyormu o ya ;D ;D ;D Bizde moda şimdi şey .... adını hatırlayamadım kayıpları arayıp duruyorlar ya , TV polisliği yapıyorlar koca koca adamlar oturmuş ev sohbetini tv de yapıp birde üstüne para alıyorlar, kahvaltı saatime denk geliyor hep, masaya ourmadan akıllı tv yi açıyorum , hiç değilse ciddi birşey yok.

Aaaa birde kızım hatrı için cartoon network te ben10 seyrediyorum akşamları, birde ninja jack miydi neydi onu seyrediyorum , daha doğrusu ben uyuyorum ama çaktırmıyorum ;D ;D ;D

Ben de Ben 10 izleyicisiyim. Diğerinin adı Samurai Jack. Ben bunlara ilave olarak Power Rangers, Kit ve Kat, Cramp İkizler vs.. Digiturk 62 (Jetix) ve 69 (Cartoon Network) daki programların %80'ini bilirim.

nkurtkaya' Alıntı:
Ben de Ben 10 izleyicisiyim. Diğerinin adı Samurai Jack. Ben bunlara ilave olarak Power Rangers, Kit ve Kat, Cramp İkizler vs.. Digiturk 62 (Jetix) ve 69 (Cartoon Network) daki programların %80'ini bilirim.

Günaydınlar ;D

Yanlış anlaşılma olmasın, ben seyircisi değilim seyircisiymiş gibi yapıyorum ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Günaydınlar ;D

Yanlış anlaşılma olmasın, ben seyircisi değilim seyircisiymiş gibi yapıyorum ;D ;D

Ama yinede Ben 10'in dönüştüğü kahramanlardan en az 8'ini sayarsın. Büyükbabanın gerçek bir tesisatçı olmadığını da bilirsin. Vilgax'ı da sevmiyorsundur ;D doğru mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR