nkurtkaya' Alıntı:Ama yinede Ben 10'in dönüştüğü kahramanlardan en az 8'ini sayarsın. Büyükbabanın gerçek bir tesisatçı olmadığını da bilirsin. Vilgax'ı da sevmiyorsundur ;D doğru mu?
acemi80' Alıntı:....
Bazan hanım içerden bağırıyor senin program başladı koşşş diye.![]()
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:Abi keşke bunu demeseydin ;D ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Dahada kötüsü hanımla beraber seyredip yorum yapıyoruz bu yakıştı bu olmadı diye. Seda ile beraber küfrediyoruz. Rahatlıyoruz. ;D
Tavsiye ederim sıkıntılı olduğunuz zaman çok iyi geliyor![]()
acemi80' Alıntı:Mazeretim var
Eskiden Haber programlarını seyretmeleri için öğrecileri zorlardım hatta sınavlarda bile haber konuları ile ilgili mutlaka bir soru sorardım.
Ama memleket öyle bir noktaya geldiki artık herkesin TV den uzak durmasını tavsiye eder olduk
Bizede BU programlar kaldı![]()
discovery-V8' Alıntı:Hiç seyretmemek en iyis galiba, fakat ben film izlemekten çok zevk alıyorum, TV de değil , onların reklamı alt yazısı filmin büyüsünü kaçırıyor, dvd veya vcd de kaliteli bir film haftada 1 defa falan çok iyi geliyor.
discovery-V8' Alıntı:;D ;D birini bulup evlenene kadar kelebek olmuyorlar merak etme, ondan sonra oluyor ne oluyorsa ;D ;D
yunus bager' Alıntı:;D ;D
4 aksıda kestim demek
acemi80' Alıntı:Bazan hanım içerden bağırıyor senin program başladı koşşş diye.![]()
![]()
![]()
acemi80' Alıntı:...onlar yattıktan sonrada zaten hanımın tekelinde![]()
fastjunkie' Alıntı:Haydaaaaaaa... Mete hocam siz de mi εїз ?? ;D ;D
acemi80' Alıntı:Bir araya gelebilirsek ateş başı sohbetlerinde bunu daha detaylı açıklarım.
acemi80' Alıntı:Hanımı sevmek ve saygı göstermek Kelebeklik manasına gelmez. ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Hocam εїз abilerimin eminim bu işin sırrına ihtiyaçları olacaktır ;D
(hazır kimse yok meydan boşken yükleneyim ;D )
SDC' Alıntı:Of of of Ufuk da kelebek olduğunu itiraf etmeden önce konuya böle giriş yapmıştı ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Size bir şey daha söyleyeyim ben evlilk hayatım boyunca kaç lira maaş aldığımı bilmiyorum hiç maaş çekmedim maaş kartım hep hanımdadır. Her zaman hanım alır o çeker harcar. Banada harçlık verir.
acemi80' Alıntı:Diğer arkadaşların tavırlarıda çoğunlukla aslında bu katagoriye(kelebek) girmiyor. Mesela Onur, kahramanca çocukların rahatı ve yetişmesi için müacele ediyor.(bunu yazdıklarından anlıyoruz) Onun Pilav ısıtması zaruretten, kaldıkı zevkten de olabilir.
Ama Hanımı ayaklarını uzatıp TV seyrederken söylene söylene sofra kurup kaldıranlar varsa onlar bu katagoriye girer.