7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,022
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yok abi ben yorgun olduğum zamanlar Seda Sayan'ı ve Evlenme Programlarını ciddi ciddi seyrediyorum. Onun dışındada TV seyrettiğim yok zaten.

Bazan hanım içerden bağırıyor senin program başladı koşşş diye. :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Ama yinede Ben 10'in dönüştüğü kahramanlardan en az 8'ini sayarsın. Büyükbabanın gerçek bir tesisatçı olmadığını da bilirsin. Vilgax'ı da sevmiyorsundur ;D doğru mu?

::smiley: ben aslında seyretmiyormuşum ;D ;D ;D Birtanesini hatırlıyorum 4 kolmuydu neydi başka yok ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abi keşke bunu demeseydin ;D ;D ;D ;D

Dahada kötüsü hanımla beraber seyredip yorum yapıyoruz bu yakıştı bu olmadı diye. Seda ile beraber küfrediyoruz. Rahatlıyoruz. ;D

Tavsiye ederim sıkıntılı olduğunuz zaman çok iyi geliyor :D

acemi80' Alıntı:
Dahada kötüsü hanımla beraber seyredip yorum yapıyoruz bu yakıştı bu olmadı diye. Seda ile beraber küfrediyoruz. Rahatlıyoruz. ;D

Tavsiye ederim sıkıntılı olduğunuz zaman çok iyi geliyor :D

;D ;D ;D Abi demedi deme bizim adımız zaten çıktı kelebeğe , sende hızlı adımlarla yol alıyorsun, bu fırsatı kaçırmazlar ;D ;D

Mazeretim var

Eskiden Haber programlarını seyretmeleri için öğrecileri zorlardım hatta sınavlarda bile haber konuları ile ilgili mutlaka bir soru sorardım.
Ama memleket öyle bir noktaya geldiki artık herkesin TV den uzak durmasını tavsiye eder olduk

Bizede BU programlar kaldı :D

acemi80' Alıntı:
Mazeretim var

Eskiden Haber programlarını seyretmeleri için öğrecileri zorlardım hatta sınavlarda bile haber konuları ile ilgili mutlaka bir soru sorardım.
Ama memleket öyle bir noktaya geldiki artık herkesin TV den uzak durmasını tavsiye eder olduk

Bizede BU programlar kaldı :D

Hiç seyretmemek en iyis galiba, fakat ben film izlemekten çok zevk alıyorum, TV de değil , onların reklamı alt yazısı filmin büyüsünü kaçırıyor, dvd veya vcd de kaliteli bir film haftada 1 defa falan çok iyi geliyor.

discovery-V8' Alıntı:
Hiç seyretmemek en iyis galiba, fakat ben film izlemekten çok zevk alıyorum, TV de değil , onların reklamı alt yazısı filmin büyüsünü kaçırıyor, dvd veya vcd de kaliteli bir film haftada 1 defa falan çok iyi geliyor.

Haklısın bizim evde çocuklar okulda olduğu için çok az açılıyor.Akşamda çocuklar etkilenmesin diye dersler bitmeden açılmıyor saat 22'ye kadar. onlar yattıktan sonrada zaten hanımın tekelinde :D

Günaydın herkese,

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D birini bulup evlenene kadar kelebek olmuyorlar merak etme, ondan sonra oluyor ne oluyorsa ;D ;D

Yok öyle Yavuz abi, 7 sinde neysek 70 de de oyuz 8) Bir HÖT işi çözerrr.. 8)

yunus bager' Alıntı:
;D ;D
4 aksıda kestim demek

Abi çok derin bir çukur olmalı, bence belediyenin parmağı olabilir... ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bazan hanım içerden bağırıyor senin program başladı koşşş diye. :smiley: :smiley: :smiley:
acemi80' Alıntı:
...onlar yattıktan sonrada zaten hanımın tekelinde :D

Haydaaaaaaa... Mete hocam siz de mi εїз ?? ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Haydaaaaaaa... Mete hocam siz de mi εїз ?? ;D ;D

Sevgili Onur Bizim evde her şey demokratiktir. Ben bu yaşa geldim daha çocuklarımdan ve hanımdan bir bardak su bile istemedim. Masama ne konursa onu yerim. Çocuklar Tv seyrederken ellerinden kumandayı alıp bir kere dahi kanal değiştirmedim.
Amaaaa onlarda bana karşı en küçük bir saygısızlıkta bulunamazlar. Saygı ve Sevgi karşılıklı olursa güzel oluyor tadindan yenmiyor. Bir araya gelebilirsek ateş başı sohbetlerinde bunu daha detaylı açıklarım.
Hanımı sevmek ve saygı göstermek Kelebeklik manasına gelmez. ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hocam εїз abilerimin eminim bu işin sırrına ihtiyaçları olacaktır ;D
(hazır kimse yok meydan boşken yükleneyim ;D )

Diğer arkadaşların tavırlarıda çoğunlukla aslında bu katagoriye(kelebek) girmiyor. Mesela Onur, kahramanca çocukların rahatı ve yetişmesi için müacele ediyor.(bunu yazdıklarından anlıyoruz) Onun Pilav ısıtması zaruretten, kaldıkı zevkten de olabilir.
Ama Hanımı ayaklarını uzatıp TV seyrederken söylene söylene sofra kurup kaldıranlar varsa onlar bu katagoriye girer.

SDC' Alıntı:
Of of of Ufuk da kelebek olduğunu itiraf etmeden önce konuya böle giriş yapmıştı ;D ;D ;D

Size bir şey daha söyleyeyim ben evlilk hayatım boyunca kaç lira maaş aldığımı bilmiyorum hiç maaş çekmedim maaş kartım hep hanımdadır. Her zaman hanım alır o çeker harcar. Banada harçlık verir.

acemi80' Alıntı:
Size bir şey daha söyleyeyim ben evlilk hayatım boyunca kaç lira maaş aldığımı bilmiyorum hiç maaş çekmedim maaş kartım hep hanımdadır. Her zaman hanım alır o çeker harcar. Banada harçlık verir.

Hocamm hocam Aman hocam söylemeyin söylemeyin... :D

acemi80' Alıntı:
Diğer arkadaşların tavırlarıda çoğunlukla aslında bu katagoriye(kelebek) girmiyor. Mesela Onur, kahramanca çocukların rahatı ve yetişmesi için müacele ediyor.(bunu yazdıklarından anlıyoruz) Onun Pilav ısıtması zaruretten, kaldıkı zevkten de olabilir.
Ama Hanımı ayaklarını uzatıp TV seyrederken söylene söylene sofra kurup kaldıranlar varsa onlar bu katagoriye girer.

Onlar kendileri kabul ediyor hocam, kelebeğiz diye. Biz bişi demedik ki ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.