7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,372
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Madem öyle diyorsun Hocam o zaman buraya yazayım kararı, itirazı olan ( :mad: ) belirtsin...

Tarih : 17-18 Ekim

Yer : Sünnet Gölü

Şimdi gelelim Onur'un söylediği noktaya :smiley:

- Sevtap..... yalnız / + Hakan Ural

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Şu sadece 7/24 mü yoksa + lar var mı onu da bi kararlaştıralım.

Amaç belli dostlarla bir arada bulunmak, daha fazla dost'un bence hiçbir mahsuru yok

hatta 7/24'e eskiden sürekli yazan ama son zamanlarda giremeyen kişilere bilgi verilebilir.

acemi80' Alıntı:
Amaç belli dostlarla bir arada bulunmak, daha fazla dost'un bence hiçbir mahsuru yok

hatta 7/24 eskiden sürekli yazan ama son zamanlarda giremeyen kişilere bilgi verilebilir.

hocam zaten dükkan ekibi belli onun dışında gelicek olanlarda dostlarımız ve dostlarıdır sıkıntı olmaz bence (tabi büyüklerede sormak lazım ;D )

SDC' Alıntı:
Madem öyle diyorsun Hocam o zaman buraya yazayım kararı, itirazı olan ( :mad: ) belirtsin...

Tarih : 17-18 Ekim

Yer : Sünnet Gölü

Sünnet gölü Bolu il sınırı içerisindemi?

Ankara için yol haritasını koyabilirmisiniz

acemi80' Alıntı:

hatta 7/24'e eskiden sürekli yazan ama son zamanlarda giremeyen kişilere bilgi verilebilir.

Hocam bence çekirdek listemizi oluşturalım, sayıyı görelim, ona göre davranalım...

SDC' Alıntı:
Hocam bence çekirdek listemizi oluşturalım, sayıyı görelim, ona göre davranalım...

Siz nasıl uygun görürseniz. Zaten ben herkesi ancak yazıları ile tanıyorum. Bu konuda fikir yürütecek durumda değilim. :smiley:

acemi80' Alıntı:
Sünnet gölü Bolu il sınırı içerisindemi?
Ankara için yol haritasını koyabilirmisiniz

SUNNETULASIM.png

Denizden 820 metre yükseklikte. Kurudağ ile Erenler tepesi arasındaki derin ve dar vadinin heyelanla tıkanması sonucu 1700'lerde oluştuğu tahmin ediliyor. 22 metre derinliğinde. İsmini, yakınındaki Sünnet Köyü'nden alıyor.

Göle oksijen dolu çam ormanlarının arasından ulaşılıyor. Göynük üzerinden giderken ikinci Sünnet Gölü tabelasından sapmak gerekiyor ki sizi asfalt bir yol karşılasın. Yol üzerindeki Alabalık tesisleri, eğer alabalığın hasını yemek istiyorsanız, kapılarını size sonuna kadar açıyor. Tesislerin arasından tırmanıyorsunuz göle, girişte sizi bir “Hoş geldiniz” yazısı karşılıyor. Hemen solunuzda Mudurnu Doğal Yaşam Oteli yer alıyor.

Dibindeki kaynaklardan beslenen göl kışın donuyor, üzerinde açılan gözler ördeklerin doğal mekanı oluveriyor. Ördekler yabani değil, tesislere ait. Kışın buz üstünde güneşlenmelerini izlemek ayrı bir keyif. Küçücük bir tehlike sezinlediklerinde göle dönüveriyorlar. Tehlike sağda, ördekler o küçücük yuvarlağın solunda, tehlike solda, ördekler sağda. Hatta zaman zaman buzun üstünde tavşan ya da fare kovalayan tilkilere bile rastlanabiliyor.

NASIL GİDİLİR

Üç yolu var Sünnet Gölü'nün. İlki ve tavsiye edileni, TEM'den Bilecik çıkışından Geyve istikametine dönüyorsunuz. Geyve üzerinden Taraklı ve Göynük'e ulaşıyorsunuz. Göynük'ten Mudurnu yolu üzerindeki Sünnet Gölü'ne giderken gölü gösteren iki tabela var. Özellikle kışın, ısrarla, ikinci tabeladan sapmanızı öneririz. İkinci yol ise Abant sapağından girip Mudurnu üzerinde Göynük tabelaları yardımıyla Sünnet Gölü'ne ulaşmanız. Üçüncüsü ve virajlı, üstelik bozuk yolu nedeniyle tavsiye edilmeyeni ise Akyazı-Mudurnu-Sünnet Gölü yolu.

NE YENİR

Öncelikle yol üzerindeki tesislerde alabalık yiyebilirsiniz. Keşli cevizli makarna, erişte, kızılcık lahana çorbası, Göynük bomba fasulyesi ile Mudurnu yayla tavuğundan tadabilirsiniz.

acemi80' Alıntı:
Siz nasıl uygun görürseniz. Zaten ben herkesi ancak yazıları ile tanıyorum. Bu konuda fikir yürütecek durumda değilim. :smiley:

Mete Hocam rica ederim, uygun görmek ne haddime :smiley:

Söylemeye çalıştığım şuydu: herkes kaç kişi ile birlikte geleceğini bildirsin.

Eğer kalabalık oluyorsak 7/24 yeterli olur. Ama sayımız az olursa seve seve diğer dostlara da haber veririz :smiley:

SDC' Alıntı:
Mete Hocam rica ederim, uygun görmek ne haddime :smiley:

Tabiki bu konuda söz hakkı oradaki arkadaşların
Sizler daha önce başka gezilerde beraber olduğunuz insanları daha iyi değerlendirirsiniz.

Ayrıca, Hakan dediğin arkdaşın da fotoğraflarında beni bana benzetmeyecekse yakaşıklı çıkaracaksa gelebilir bu da benim şartım. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Ayrıca, Hakan dediğin arkdaşın da fotoğraflarında beni bana benzetmeyecekse yakaşıklı çıkaracaksa gelebilir bu da benim şartım. ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Valla hocam manzara fotoğraflarında ve araçların arazideki duruşlarını güzel detaylarda yakalamakta çok kabiliyetli ama beni tüm kusurlarımla deşifre ettiğini söylemeden geçemeyeceğim ;D ;D

Ama Yavuza sorarsan da şimdiye kadar onun en güzel fotosunu çeken fotoğrafçıdır :smiley:

SDC' Alıntı:
;D ;D ;D

Valla hocam manzara fotoğraflarında ve araçların arazideki duruşlarını güzel detaylarda yakalamakta çok kabiliyetli ama beni tüm kusurlarımla deşifre ettiğini söylemeden geçemeyeceğim ;D ;D

Ama Yavuza sorarsan da şimdiye kadar onun en güzel fotosunu çeken fotoğrafçıdır :smiley:

Sen yinede onu Elizabeth'e almadan önce ikaz et aklının bir köşesinde kalsın nede olsa bende antika sınıfına girerim özenerek çeksin :D

Fabrika kapandı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR