7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,753

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Sevtapla senin durumun vahim. Yunusta bu günlerde dişten muzdarip. Sağlam Kurtkaya kalmıştı oda evde oturmuş anlaşılan.
Onundamı bonusa ihtiyacı var yoksa ;D(ben aksini düşünüyorum ama)

Hocam en çok bonusa ihtiyacı olan Onur , bakma atıp tuttuğuna sen onun, pikniğe gittik, telefonlar çekmiyordu, adama ağaç tepelerinde sinyal arıyor kız arkadaşıyla konuşacakmış, birde bayanları susturuyor sesinizi çıkarmayın diye tembihliyor. ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hocam en çok bonusa ihtiyacı olan Onur , bakma atıp tuttuğuna sen onun, pikniğe gittik, telefonlar çekmiyordu, adama ağaç tepelerinde sinyal arıyor kız arkadaşıyla konuşacakmış, birde bayanları susturuyor sesinizi çıkarmayın diye tembihliyor. ;D ;D ;D

Ohooo bu yaşta böyle ise istikbali çok karanlık demektir. O kamyonu da satar bayanların kullanabileceği bir araba alır ilerde. Dağları unutur.
Mehtaba bakıp bakıp iç geçirir abilerim şimdi kimbiler nerelerdedir diye. :D

acemi80' Alıntı:
Sevtapla senin durumun vahim. Yunusta bu günlerde dişten muzdarip. Sağlam Kurtkaya kalmıştı oda evde oturmuş anlaşılan.
Onundamı bonusa ihtiyacı var yoksa ;D(ben aksini düşünüyorum ama)

Yok Hocam evde oturmadık. Arkadaşlar hızlı bir kararla Kaş'a yerleşmeye karar vermişler ve İstanbul'dayken bir kahvaltıda biraraya geleim demişler. Yağmurlu bir İstanbul Pazar'ında evde de olsa dostlarla beraberdik. Sonra hepberaber Kaş'a nasıl taşınır yerleşiriz diye fikir cimnastiği yapmaya başladık :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Hocam en çok bonusa ihtiyacı olan Onur , bakma atıp tuttuğuna sen onun, pikniğe gittik, telefonlar çekmiyordu, adama ağaç tepelerinde sinyal arıyor kız arkadaşıyla konuşacakmış, birde bayanları susturuyor sesinizi çıkarmayın diye tembihliyor. ;D ;D

Herkese selam, Yavuz abicim duyanda gerçek sanacak nereden çıkıyor bunlar ?? Böyle iftira olmaz..

acemi80' Alıntı:
Ohooo bu yaşta böyle ise istikbali çok karanlık demektir. O kamyonu da satar bayanların kullanabileceği bir araba alır ilerde. Dağları unutur.
Mehtaba bakıp bakıp iç geçirir abilerim şimdi kimbiler nerelerdedir diye. :D

Hocam olur mu öyle şey, Karadeniz erkeğiyim ben. Trabzon Vakfı Kebir fırınından, taş fırın erkeğiyim.. 8) ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Herkese selam, Yavuz abicim duyanda gerçek sanacak nereden çıkıyor bunlar ?? Böyle iftira olmaz..

Hocam olur mu öyle şey, Karadeniz erkeğiyim ben. Trabzon Vakfı Kebir fırınından, taş fırın erkeğiyim.. 8) ;D ;D

Ama Onur, Bu ağaç işini farklı kaynaklardan çok duyduk. Aksini ispat etmeye çalışırken yalnız kalıyorsun bu da pek inandırıcı olmuyor. :D

Laf aramızda benim babamda Rizeli idi ama, annemin sözünden çıktığını hiç görmedim ;D
Yiğit adamdı rahmetli ;D

ufukozkan' Alıntı:
Merhaba arkadaslar

yokmu hareket yapan Hepimiz evdemi oturmusuz :smiley:

Vaziyete göre bir ben dağda imişim benimki de fazla klasik olduğundan sıradanlaştı ;)

Tek Umudumuz Yunus kaldı bakalım o birşeyler getirecekmi

acemi80' Alıntı:
Ama Onur, Bu ağaç işini farklı kaynaklardan çok duyduk. Aksini ispat etmeye çalışırken yalnız kalıyorsun bu da pek inandırıcı olmuyor. :D

Laf aramızda benim babamda Rizeli idi ama, annemin sözünden çıktığını hiç görmedim ;D
Yiğit adamdı rahmetli ;D

Hocam , şahitlerim var ;D ;D ;D ;D hatta foto bile var ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hocam , şahitlerim var ;D ;D ;D ;D hatta foto bile var ;D ;D

Valla artık inanmayan kalmadı ama Onur da kahramanca direniyor ve inkar ediyor ama pek inandırıcı olmuyor.

Yeni gideceğimiz yerde bari telefon çeken bir yerde kamp yapalımda çocuğu tehlikeye atmayalım maazallah ağaçtan düşer müşer......

acemi80' Alıntı:
Valla artık inanmayan kalmadı ama Onur da kahramanca direniyor ve inkar ediyor ama pek inandırıcı olmuyor.

Yeni gideceğimiz yerde bari telefon çeken bir yerde kamp yapalımda çocuğu tehlikeye atmayalım maazallah ağaçtan düşer müşer......

Mete hocam heralde tek gelemem o etkinliğe ben ;D O açıdan sorun olmaz ;D

acemi80' Alıntı:

Gece sorun yok , kızcağız bunu evde sanıyor aramıyorda gündüz saat başı rapor verecek telefon şart, mazallah bunu bulamazsa gözünü oyar, buda gözü kollamak için ağaç tepelerinde gezer durur. ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gece sorun yok , kızcağız bunu evde sanıyor aramıyorda gündüz saat başı rapor verecek telefon şart, mazallah bunu bulamazsa gözünü oyar, buda gözü kollamak için ağaç tepelerinde gezer durur. ;D ;D ;D

Abi astıracaksın heralde beni Ankara'nın girişine :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR