SDC' Alıntı:Az kaldı az, yakında kurtarıcam kendimi bu hayattan ;D ;D
acemi80' Alıntı:Sevtapla senin durumun vahim. Yunusta bu günlerde dişten muzdarip. Sağlam Kurtkaya kalmıştı oda evde oturmuş anlaşılan.
Onundamı bonusa ihtiyacı var yoksa ;D(ben aksini düşünüyorum ama)
discovery-V8' Alıntı:Hocam en çok bonusa ihtiyacı olan Onur , bakma atıp tuttuğuna sen onun, pikniğe gittik, telefonlar çekmiyordu, adama ağaç tepelerinde sinyal arıyor kız arkadaşıyla konuşacakmış, birde bayanları susturuyor sesinizi çıkarmayın diye tembihliyor. ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Sevtapla senin durumun vahim. Yunusta bu günlerde dişten muzdarip. Sağlam Kurtkaya kalmıştı oda evde oturmuş anlaşılan.
Onundamı bonusa ihtiyacı var yoksa ;D(ben aksini düşünüyorum ama)
nkurtkaya' Alıntı:Yok Hocam evde oturmadık.
discovery-V8' Alıntı:Hocam en çok bonusa ihtiyacı olan Onur , bakma atıp tuttuğuna sen onun, pikniğe gittik, telefonlar çekmiyordu, adama ağaç tepelerinde sinyal arıyor kız arkadaşıyla konuşacakmış, birde bayanları susturuyor sesinizi çıkarmayın diye tembihliyor. ;D ;D
acemi80' Alıntı:Ohooo bu yaşta böyle ise istikbali çok karanlık demektir. O kamyonu da satar bayanların kullanabileceği bir araba alır ilerde. Dağları unutur.
Mehtaba bakıp bakıp iç geçirir abilerim şimdi kimbiler nerelerdedir diye.![]()
fastjunkie' Alıntı:Herkese selam, Yavuz abicim duyanda gerçek sanacak nereden çıkıyor bunlar ?? Böyle iftira olmaz..
Hocam olur mu öyle şey, Karadeniz erkeğiyim ben. Trabzon Vakfı Kebir fırınından, taş fırın erkeğiyim.. 8) ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Merhaba arkadaslar
yokmu hareket yapan Hepimiz evdemi oturmusuz![]()
acemi80' Alıntı:Ama Onur, Bu ağaç işini farklı kaynaklardan çok duyduk. Aksini ispat etmeye çalışırken yalnız kalıyorsun bu da pek inandırıcı olmuyor.
Laf aramızda benim babamda Rizeli idi ama, annemin sözünden çıktığını hiç görmedim ;D
Yiğit adamdı rahmetli ;D
discovery-V8' Alıntı:Hocam , şahitlerim var ;D ;D ;D ;D hatta foto bile var ;D ;D
acemi80' Alıntı:Valla artık inanmayan kalmadı ama Onur da kahramanca direniyor ve inkar ediyor ama pek inandırıcı olmuyor.
Yeni gideceğimiz yerde bari telefon çeken bir yerde kamp yapalımda çocuğu tehlikeye atmayalım maazallah ağaçtan düşer müşer......
acemi80' Alıntı:Valla artık inanmayan kalmadı ama Onur da kahramanca direniyor ve inkar ediyor ama pek inandırıcı olmuyor.
Yeni gideceğimiz yerde bari telefon çeken bir yerde kamp yapalımda çocuğu tehlikeye atmayalım maazallah ağaçtan düşer müşer......
discovery-V8' Alıntı:Gece sorun yok , kızcağız bunu evde sanıyor aramıyorda gündüz saat başı rapor verecek telefon şart, mazallah bunu bulamazsa gözünü oyar, buda gözü kollamak için ağaç tepelerinde gezer durur. ;D ;D ;D