7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,753

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Ohoooo sen o videoyu izlemedin heralde.. Efsanedir o, o yüzden böyle atıp tutuyorsun Toyota hakkında :smiley:
Ben toyota hakında atıp tutmam onurcum :smiley:
benim kızdığım hiluxları arazi aracı yerine sayıyorlar :smiley: bunların hepisi aynı al birini vur diğerine :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Biz göle saat 12 olmadan girmiştik,benden sonra girmiş demekki,
3 civarı Ankaradaydık ;D
Bak şimdi gene bastı havayı 3 saat
şimdi bide dersin yuvacık tarafından indim diye onada şaşırmam ;D ;D

Videolar çok güzel ben sadece birini izlemiştim. Diğerleride çok güzelmiş.
Ama Yunus'un teorisi yine çürütülemedi. Bu testler sağlamlık testi Ama Yunus Karda gidemiyordum diyor ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yunus abi bunları da sana yollamışlar Toyota'dan :smiley: :smiley:

2010 Hilux kataloğundan alıntıdır. ;)
Onurcum :smiley:
ben anlatamıyorum
97 senesinde zimmetimde 2 nissan 1 toyota 1 misubishı vardi
99 senesinde 1yıl yoyunca kar kış toyota vardı
ve bol miktarda ford,isuzu,ve mazda,kullandım
;) ;)

acemi80' Alıntı:
Ama Yunus'un teorisi yine çürütülemedi. Bu testler sağlamlık testi Ama Yunus Karda gidemiyordum diyor ;D ;D ;D

Mete hocam bilemiyorum neden gidememiş ama, kutuplardaki araştırmalar için bilim adamlarına verilen bi araç toyota hilux. Heralde karda gidemeseydi böyle bi hata yapmazlardı :smiley: bence Yunus abinin lastikler kabakmış.. ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Sağlamlıkalarına neden lafım olsun sonuçta şaseli araçlar (önde torsiyon milinide kırmasa) :smiley:
bu araçlar yapı itibariyle arazi aracı olamaz olsa olsa fırıncı arabası olur :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Mete hocam bilemiyorum neden gidememiş ama, kutuplardaki araştırmalar için bilim adamlarına verilen bi araç toyota hilux. Heralde karda gidemeseydi böyle bi hata yapmazlardı :smiley: bence Yunus abinin lastikler kabakmış.. ;D ;D
Lastikleri boşver en kaliteli zincirle gidemiyor :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Sağlamlıkalarına neden lafım olsun sonuçta şaseli araçlar (önde torsiyon milinide kırmasa) :smiley:
bu araçlar yapı itibariyle arazi aracı olamaz olsa olsa fırıncı arabası olur :smiley:
Nerde sağlam yaaa,
Bakın en sonun da binayla beraber yerlebir olunca şase de kırılmış ;D

Yaq hala mı XXXXTA muhabbeti, bıkmadınız mı? Kenfi haline bırakın caponları, günün birinde akılları başlarına gelir ;D

Öyle deme Yunus bizim gurupta var bir çiftkabin. Ladaların Teriosların gittiği her yere gitti bu güne kadar hiç yolda kaldığı olmadı ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR