7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,923

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Bitti hocam bitti artık kuyruğuna geldim , bu gece melekler gibi uyumayı hayal ediyoum ;D ;D

boyle tehlikeli seyler soyleme iki gun sonra adimiz melekler e cikar Hem kelebek hem melek

Batariz cikamayiz :D :D :D

acemi80' Alıntı:
İş değiştirmeyimi düşünüyorsun hayırdır ne manaya geliyor bu

Evet Hocam, çalış çalış böyle nereye kadar :(

Biraz ortamdaki kriz sendromunun dumanları kalksa, biraz daha uzağı görebilsem hemen...

Artık biraz da kendime çalışayım :smiley:

Güzel olmaz mı ;D

SDC' Alıntı:
Evet Hocam, çalış çalış böyle nereye kadar :(

Biraz ortamdaki kriz sendromunun dumanları kalksa, biraz daha uzağı görebilsem hemen...

Artık biraz da kendime çalışayım :smiley:

Güzel olmaz mı ;D

Valla iş şartlarını bilemediğim için yorum yapmam zor ama biz Senin mutluluğunu ve rahat olmanı arzularız. Bu konudaki en doğru kararıda alacağından eminim.

nkurtkaya' Alıntı:
Eh hadi geçmiş olsun. Neydi bitirdiğin proje?

çook uzun anlatması, iptidai bir video cektim şimdi gönderirim ;D yaklaşık 100 sayfalık kitap yazacak kadar kod yazmışım 6-7 bin satır. Anlık verilerden analiz grafikleri üreten Bir gafik uygulaması hepsi o aslında. ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
çook uzun anlatması, iptidai bir video cektim şimdi gönderirim ;D yaklaşık 100 sayfalık kitap yazacak kadar kod yazmışım 6-7 bin satır. Anlık verilerden analiz grafikleri üreten Bir gafik uygulaması hepsi o aslında. ;D ;D

Yavuz senin meslek bilgisayar yazılımcılığımı?

ufukozkan' Alıntı:
boyle tehlikeli seyler soyleme iki gun sonra adimiz melekler e cikar Hem kelebek hem melek

Batariz cikamayiz :D :D :D

;D ;D ;D ;D biz battık batacağımız kadar , ölüm meleğiyiz (azrail) deriz kurtuluruz ;D ;D Ölüm kelebeğide varmıdır acaba şöyle zehirli felan ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Yavuz senin meslek bilgisayar yazılımcılığımı?

maalesef hocam ;D, gecesi gündüzü zamanı omayan bir iş, ama bazende çok iyi, mekan zaman bağlanması yok heryer işyerin olabiliyor, bazı dönemler hariç iş saatlerinde masabaşında oturmak zorunda değilsin.

discovery-V8' Alıntı:
maalesef hocam ;D, gecesi gündüzü zamanı omayan bir iş, ama bazende çok iyi, mekan zaman bağlanması yok heryer işyerin olabiliyor, bazı dönemler hariç iş saatlerinde masabaşında oturmak zorunda değilsin.

Keşke bun söylemeseydin şu anda yerlerde kıvranıyorum karnıma kramp girdi.

Senin arabadan bu kadar iyi anlamana, tipine vs. bakarak sanayide bir iş yapıyorsun diye düşünüyordum. Hayatımda hiç bukadar bir insan hakkında yanılmadım. Şok oldum hala kendi halime gülmeye devam ediyorum. Keşke Motor yenileme Atölyem var falan deseydin veya CNC ile uğraşıyorum deseydin :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nejat şöyle birşey işte, 217 işletme var , 2001 yılından beri onların emval satış kayıtlarını on-line tutuyoruz, Yani OGM nin tüm gelir kaynğını, yaklaşın 3000 kadar ihaleyle orman ürünleri satıyorlar, 140-150 000 kadar satış işlemi oluşuyor, büyüklerimiz her ay bir sonraki ayın ihaleleri için fiyat politikası belirlemek durumundalar, kimi zaman kampanyalar yapıp fiyat düşüp stok boşaltmaya, kimi zamanda mümkün olduğunca kar etmeye çalışıyorlar.

Bunları yıllık raporları , karşılaştırma tabloları, bölge bazında dağılımları, emval veya ağaç türü bazında dağılımlarını gösteren cetvelleri var, sunumlarda ve toplantılarda cetveller hem anlaşılır olmuyor hemde yorumlaması karşılaştırma yapması zor , yüzlerce cetveli karıştırıp aradığını bulman gerekiyor.

Bizim verleri işletmelerden anlık toplayan programlarımız ve serverlarımız var, onların üzerindeki verileri kullanarak o an itibari ile grafiksel olarak bu verileri nasıl yorumlarız a verdiğimiz yanıt çok basit bir kesitiyle aşağıda . Bu çok az bir kısmı, o grafklerden 60 kadar var, hepsini son bir haftada hazırladım.

Sizleri çok sıkmayayım anlatması çok uzun.

th_101_5851.jpg
th_101_5852.jpg
th_101_5853.jpg

acemi80' Alıntı:
Keşke bun söylemeseydin şu anda yerlerde kıvranıyorum karnıma kramp girdi.

Senin arabadan bu kadar iyi anlamana, tipine vs. bakarak sanayide bir iş yapıyorsun diye düşünüyordum. Hayatımda hiç bukadar bir insan hakkında yanılmadım. Şok oldum hala kendi halime gülmeye devam ediyorum. Keşke Motor yenileme Atölyem var falan deseydin veya CNC ile uğraşıyorum deseydin :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

;D ;D ;D
o işleri ben yapıyorum hatta tipimde musait ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D biz battık batacağımız kadar , ölüm meleğiyiz (azrail) deriz kurtuluruz ;D ;D Ölüm kelebeğide varmıdır acaba şöyle zehirli felan ;D ;D

Iyyh nedense ürperdim birden ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR