7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,194
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Emekli kampi yapariz hocam Gencler gezsinler :smiley: :smiley:
Valla Ufuk ben yayla delisi bir adamım. Oralarda iki gün dolaşmak yetmez giden gitsin ben bir iki gün daha burdayım diyebilirim hazır çadırı kurmuşken. :D

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Aslında kamp yerini baştan belirler isek bölgede yaylalar arası gezebiliriz de. Önce Sülüklü göl sonra kamp yeri veya tam tersi gibi. Biraz kafa yorum fikir üretmek lazım. yunus sen bilirsin oraları nasıl bir plan yapabiliriz? Hocam da onca yolu gelmişken bir iki yer görsün, ormanların içinde biraz gezelim.
Abi bende bilmiyorum oraları
be daha izmiti bitiremedim

hyavuz2000' Alıntı:
Ya ben şu 350 beygir meselesine takıldım. ! , Yazım hatası yok dimi ?

Bana aynen böyle söylendi 300 TDİ motorun biraz modifiye görmüş haliymiş :smiley: Motor çok farklı duruyordu zaten...

ufukozkan' Alıntı:
Yunus ben sana geleyimde iki cay iceyim yahu :smiley: Bizimkiler Yinemi degistirdiler yeri
Gel abi başimın ustunde yerin var
ama açık konuşmak gerekirse benim gelememe durumum var o bakımdan gideceğimiz yer hakında fazla yorum yapmak istemiyorum ;)

yunus bager' Alıntı:
ama açık konuşmak gerekirse benim gelememe durumum var o bakımdan gideceğimiz yer hakında fazla yorum yapmak istemiyorum ;)

Haydaaaa oldumu şimdi bu nerden çıktı. :mad:

sword7' Alıntı:
Bana aynen böyle söylendi 300 TDİ motorun biraz modifiye görmüş haliymiş :smiley: Motor çok farklı duruyordu zaten...

Tgv olmasın o motor? Ama onunda beygiri bu kadar değildi sanki? 350 beygir sığsa sığsa V8'e sığar diye tahmin ediyorum, Yavuz doğrusunu bilir.

yunus bager' Alıntı:
Gel abi başimın ustunde yerin var

Pardon???

ufukozkan' Alıntı:
defender sayfasina bakiyor Baska nereye bakar :smiley: :smiley:

Dönüp dolaşıp geleceği yer burası. Hesap sorarız ;D

Eveeeet söyle bakalım Yunus Gardaş ne demek istedin :mad:

Bak yine kaçtı :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Tgv olmasın o motor? Ama onunda beygiri bu kadar değildi sanki? 350 beygir sığsa sığsa V8'e sığar diye tahmin ediyorum, Yavuz doğrusunu bilir.

TGV motoru sizden duyuyorum şimdi :smiley: Hiç bir fikrim yok bu konularda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR