7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,971

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Selamlar :smiley:

Hocam umarım Çilekeş'in çilesi bitmiştir :smiley:

Şimdi ben çile dolduruyorum :mad:

Laptop'u babam alıp kendini bilgisayar öğretmeni sanan birine götürmüş, adam format atmış ama yedeklemeden ;D

Şimdi gereken tüm programları yeniden yükledi kardeşim tabi canı istedikçe, parça parça ve benim inadıma ağır ağır :mad:

Sonunda herşey tamam ama ADSL şifresini söylemiyor şimdide :mad:

Bu yüzden geceleri giremiyorum :-\

SDC' Alıntı:
Selamlar :smiley:

Hocam umarım Çilekeş'in çilesi bitmiştir :smiley:

Şimdi ben çile dolduruyorum :mad:

Laptop'u babam alıp kendini bilgisayar öğretmeni sanan birine götürmüş, adam format atmış ama yedeklemeden ;D

Şimdi gereken tüm programları yeniden yükledi kardeşim tabi canı istedikçe, parça parça ve benim inadıma ağır ağır :mad:

Sonunda herşey tamam ama ADSL şifresini söylemiyor şimdide :mad:

Bu yüzden geceleri giremiyorum :-\

Artık bir şekilde kardeşinin gönlünü yapmak lazım . ;)

Bilgisayar formatlamaktan nefret ediyorum. O bütün programların yeniden kurulması şifrelerin girilmesi kadar can sıkıcı bir şey yok.

İmage almak vs. tedbirler var ama yinede tatminkar olmuyor

Yunus Büyük usta bir kere daha inandım iman ettim.

Motor monte edilmeden önce Motor hareret tapalarının kontrol edilmesi lazım demişti, bu gün son kontrol yapılıp yağ ve su konulduğunda konulan suyun olduğu gibi boşaldığını gördük. Ararken en sonunda Yunusun ikaz ettiği hararet tapasının açık olduğunu gördüler. Yarın rektefiyeci ile tamirci arasında büyük kavga var......

Bu gün sesini duydum ama çilekeşin çilesi bir iki gün daha devam edecek gibi görünüyor maalesef

SDC' Alıntı:
O işi babama devrettim çünkü kardeşim rüşvet istedi ;D ;D

İşim görülsün diye olsa bile alttan alma kabiliyetim yok :smiley:

Küçük kardeşler öyledir. Ellerine geçen fırsatları değerlendirmekte uzmandırlar. :smiley:

hocam ben rüşvet istemiyorum el emeğimi bile almıyorum hep benden hep benden

(kendime bir defender alıp onu toplamak istiyorum artık)

altug onaran' Alıntı:
burda küçük kardeşlerde de var ;) fazla çekiştirmeyelim lütfen

;D ;D ;D

Altuğcum benim kardeşim de öyle senin gibi avadanlık projeleri falan yapsa onu evin prensi yaparım ama bizimki mümkünse bana satın aldırmayı hem de mümkünse en pahalısını aldırmayı tercih eder. O yüzden şeyettim yani, tüm küçük kardeşler alınmasın :smiley:

Altuğ'u üzmeden konuyu değiştireyim

Benim tamirci Serkan usta her parçayı özennle temizleyip gerkenleri boyadıktan sonra monte ediyor ve her gün en erken 12 de bırakıyor işi Tam işi bitrmenin mutluğu ile eserinden gurur duyarak bana baktı nasıl olmuş hocam dedi.
Gayet ciddi bir ses tonu ile;
Serkan bu maviyi sevmedim Yunan mavısi, sen iyisimi motoru sök bu parçaları Turkuaz'a boya dediğimde yüzündeki ifadeyi görmenizi isterdim. :D :D :D

Çok haince bir şaka yaptım ;D ;D ;D

serkan.jpg

abla aracı aldı 40 km kullandı ve bana bırakıp gitti boyasından teybine kadar herşeyiyle ben ilgilendim şimdi sefasını sürüyor ;D ;D ;D

ah bir defender alabilsem herşeyden 3'er 4'der tane yapıcam zaten :smiley: konsola kadar herşeyin projesi hazır ama araç yok :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR