7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,971
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Benim seminer listeden çıkarılmış, ne oldu bilmiyorum düzenlememi yapıyorlar yoksa vazmı geçtiler ama bir umut doğdu içime , sabaha kopar dananın kuyruğu ;D

Etiketler

ooooo manyak hizli bi numaralar verdi bana :smiley: bakalim ne kadar gidecek

Yavuz bunlar sakincali ise milletg kaydettikden sonra silelim

ufukozkan' Alıntı:
ooooo manyak hizli bi numaralar verdi bana :smiley: bakalim ne kadar gidecek

Yavuz bunlar sakincali ise milletg kaydettikden sonra silelim

Zaten linki yanlış vermiştin düzelttim ;D ;D Bırak kalsın bu yasakçı zihniyetten gına geldi bana zaten.

discovery-V8' Alıntı:
Zaten linki yanlış vermiştin düzelttim ;D ;D Bırak kalsın bu yasakçı zihniyetten gına geldi bana zaten.
Neymiş bunlar bende yapayım bazen bağlantı kafamı bozuyor gezen bilir değilde bazen başka forumları açamıyorum
ben biraz ps özürlüyüm ona göre

ufukozkan' Alıntı:
http://www.dnsserverlist.org/ buraya bakin sizin baglantiniz icin en iyi secenegi yaziyor

burayı Tıkla Yunuscum, senin ip numarana göre sana uygun dns numaraları önerecek onları kullan.

discovery-V8' Alıntı:
burayı Tıkla Yunuscum, senin ip numarana göre sana uygun dns numaraları önerecek onları kullan.
Yok abi hiçbişey anlamadım dedimya ps özürlüyük neyse anlamadığım şeylere burnumu sokmayayım :smiley:))

Eveet kamp işine dönelim mi o zaman ;D

Biraz uzak durdum herşey kontrolden çıktı ;D ;D

Ufuk nereye kayboldun, çocukları mı yatıracaksın :D :D

SDC' Alıntı:
Eveet kamp işine dönelim mi o zaman ;D

Biraz uzak durdum herşey kontrolden çıktı ;D ;D

Ufuk nereye kayboldun, çocukları mı yatıracaksın :D :D

Yok yahu Bilgisayarci damarim kabardi da
hackercilik oynuyorum dns msn filan :smiley: :smiley: Ben ugrasmayali neler neler olmus Cag atlamislar resmen :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Yok abi hiçbişey anlamadım dedimya ps özürlüyük neyse anlamadığım şeylere burnumu sokmayayım :smiley:))
senin IP nin altinda onerileri var Onlari kendi network properties den veya network ozelliklerden TCP IP deki DNS e yazman gerekiyor Bende PC yi unuttum tam anlatamam simdi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR