7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,137
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Mete abi olay burada gizli, ama dalı budağı daha uzun.

Eğer anladığım doğru ise inşallah orada hiç kimsenin ağız tadını bozacak bir ortam doğmaz

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Eğer anladığım doğru ise inşallah orada hiç kimsenin ağız tadını bozacak bir ortam doğmaz
Olmaz hocam olsa zate ilk tepkiyi ben verirdim ama süprizlerden başka isim çıkarsa iş değişir

yunus bager' Alıntı:
Olmaz hocam olsa zate ilk tepkiyi ben verirdim ama süprizlerden başka isim çıkarsa iş değişir

Ben bu gezide büyük bir ateşin başında bir aile ortamı hayal ediyorum.

Yoksa karşılıklı oturupta
-nasılsınız efendim
-teşekkür ederim efendim sağlığınıza duacıyım
-zatı alileriniz nasıllar

muhabbeti için o yorgunluğu kimse çekmez.

acemi80' Alıntı:

-nasılsınız efendim

Al bendende okadar hocam , LR buluşması var orada yaparız onu zaten ;D

acemi80' Alıntı:

-nasılsınız efendim

doğru diyorsunuz hocam, ben de 7/24 te olmayan ve burada muhabbet etmeyip tanımadığımız insanlar çok olursa durum böyle olacak diye düşünüyorum.
bir de bu sitede haber vermediğimiz çok arkadaşımız var, 7/24 den olmayan insan sayısı çok olursa, bu sefer herhangi bir duyulma durumunda olayı bizbize bir etkinlikti o yüzden haber vermedik şeklinde açıklamak imkansız olur, ki böyle olduğu halde..
Endişe biraz da bu yüzden.

İşin aslı şu her akşam birbirimize taş atmadan gözümüze uyku girmez oldu ve ilk boş vaktimizde buraya dalıyoruz. Adeta aile olduk.
Ve bir ateş başında ailecek bir arada olmak istedik.
Gördüğüm kadarıyla arkadaşlar eski dostlarını davet etmek istiyorlar. Ama takdir edersinizki her şahsın davet edebileceği ve beraber olmak istediği birkaç kişi vardır ve bütün bunlar gerçekleşirse LR buluşmasından bir farkı kalmaz ve bizim yola çıkış gayemizi yok eder. Bu samimi havayı dağıtmamak adına aklıma gelen çare şu. Buraya beraberimizde davet etmek istediğimiz isimleri yazalım ve arkaşların onayına sunalım ve her şahsın azami iki kişi davet etme hakkı olsun. Tabi bu şu anda aklıma gelen düşünce gelişmeye açıktır. geliştirilebilir.

Ben zaten kendi adıma kalabalığı sevmeyen biriyim tanıdığımdan çok tanımadığım issanlrın olduğu bir yerde rahat edebileceğimden samimi davranabileceğimdende şüpheliyim

acemi80' Alıntı:
Ben zaten kendi adıma kalabalığı sevmeyen biriyim tanıdığımdan çok tanımadığım issanlrın olduğu bir yerde rahat edebileceğimden samimi davranabileceğimdende şüpheliyim

7/24 ü oluşturmamızın amacı da bu zaten hocam :smiley:

Ben zaten çok kalabalık gezilerden hoşlanmıyorum bizbize bir geziyi tercih ederim hocam. Dediğiniz gibi aile gibi olduk, aramızdaki sohbeti bilmeyenler sorup duracak kelebek ne? 5000 kalori kim? ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ben zaten çok kalabalık gezilerden hoşlanmıyorum bizbize bir geziyi tercih ederim hocam. Dediğiniz gibi aile gibi olduk, aramızdaki sohbeti bilmeyenler sorup duracak kelebek ne? 5000 kalori kim? ;D ;D ;D
Çukur videosu ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR