7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,685
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Şahane olmuş bu da yılın belgeseli. :D :D :D

Arkadaşlar bu arada ben döndüğümden beri bilgisayarın başındayım. Bu gün biraz erken ayrılayım herkse iyi geceler, ve gezide yaşadıklarımız için teşekkürler.

Hocam herşey için biz teşekkür ederiz , sizinle tanışmak çok güzeldi, okadar yolu bizler için geldiniz ama sizi yeterince ağırlayamdık kusurumuza bakmayın.

Etiketler

yavuz abi süper olmuş kerim abi ve cihan abininde 3 kare fotosu var kanat çırparken onlarada bir ayar versek mi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi süper olmuş kerim abi ve cihan abininde 3 kare fotosu var kanat çırparken onlarada bir ayar versek mi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gönder vereyim ayarı capon çetesine ;D

böyle bir şey yok ya ,çeneme kramp girecek,
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim,
işin iyisi hala gülüyorum. ;D
bu gezileri tekrarlamak lazım.

Cihan abi 7/24 giriş yapamıyodu değil mi ;D ;D ;D

DSC01112.JPG

DSC01113.JPG

DSC01114.JPG

DSC01115.JPG

DSC01116.JPG

yaa benim şu dövüş hareketlerini de yapsanıza, o da süper oluyodu..
bi de başlığa koyadığımız fotoğrafları buraya koysak süper olur, bi sürü resmim kayıp ;D

fastjunkie' Alıntı:
yaa benim şu dövüş hareketlerini de yapsanıza, o da süper oluyodu..
bi de başlığa koyadığımız fotoğrafları buraya koysak süper olur, bi sürü resmim kayıp ;D

O hareketleri yaparken ben görseydim sana klip çekerdik ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
ya öyle deme Onur, 80 liği mavi mavi nasıl masum gözüküyor bir bilsen ;D ;D

Onlar meşhur olduktan sonra çıktı. Orijinali yeşil normalde, tabi Ufuk abi daha iyi bilir;D
Aslında hiç tutulmayan bi 19. yüzyıl içkisi. Sadece rahatsız sanatçılar içermiş genelde Fransa'da falan. Yurtdışında da hiç tutulmaz benim bildiğim kadarıyla ve ucuz baya.

Yavuz abi Göynük başlığından sil bence de ;D ;D Elimizi attığımız başlık kuruyor arkadaş ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
ben yatıyorum,
Her tarafım dökülüyor,
özellikle şu çene ağrısı yok mu ;D ;D ;D
herkese iyi geceler .

;D ;D ;D

Benimde kaburgalarım ağrıyor ;D

Hepinize iyi geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR