7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,720
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
yunuscum namını çok duydum sevgiler saygılar sana ,devam mecburiyeti hayatım boyunca hiç yakamı bırakmadı ,çok önemli değil alışığım ;),telefonum 7/24 açık oda problem değil ama acaip msj yağıyor ,dakikada yaklaşık 10 tane en az ,,işi gücü bıraktık :eek: :eek: :eek: işte bu problem olabilir,

TELEFONU KAPAT DEDIK ULEYNNNNNNNNNNNN ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Mete hocam, ilgini çekebilir diye düşündüm. İlanda 110 denmiş ama 130 bu.

http://www.sahibinden.com/1993_model_sorunsuz_kazasiz_43000_km_de-95WQQaXQQ17869299WQQpXQQdisplayitem
Baktım nejat istediğim böyle bir şey. Alabilirsem her gezi yaptığınızda peşinize düşerim. :D

ufukozkan' Alıntı:
Hocam..

Tam dönüyordum ki
Aha... orman içlerine giden bir yol, acaba nereye gidiyor? deyip birakmissin Merak ettim de :smiley:

Hikaye yazanar böyle bir final yaPARYA macera devam ediyor bunun gibi sayısız yol var... bende öyle bitirdim ama bu arada söyleyeyim girdim o yola bir orman içi yolu zannederim yangın için açılmış güzel manzaralı bir yer.

Arkadaslar arabada bir hafta yetecek kadar fistik vardi Su an yanimda, karismam ;D demedi demeyin fistiklar kafaniza gelebilir ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Cihan bey hosgeldiniz ,sefalar getirdiniz...

hoşbulduk efendim , akşam bekliyoruz efendimm mutlaka ,bir taraftanda diyorumki şimdi git drunk,a kapalı ortam sigara yok ,el kol hareketi yok,ya diyorum alayım mangalı evden ,çıkalım incek tarafına ,yakalım mangalı çökelim başına ,e artık gerisini sen düşün :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

cihanülker' Alıntı:
hoşbulduk efendim , akşam bekliyoruz efendimm mutlaka ,bir taraftanda diyorumki şimdi git drunk,a kapalı ortam sigara yok ,el kol hareketi yok,ya diyorum alayım mangalı evden ,çıkalım incek tarafına ,yakalım mangalı çökelim başına ,e artık gerisini sen düşün :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

;D ;D buda guzelmis Cihancim Bana uyar .....

cihanülker' Alıntı:

ooooff off

bi an da Yunus Abinin neler hissettiğini anladım :(

altug onaran' Alıntı:
ooooff off

bi an da Yunus Abinin neler hissettiğini anladım :(

Ben zaten çaresiz bu tür muhabbetleri sessizce izlemekle yetiniyorum. Ankaraya mı taşinsam Ne?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR