7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,867
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

emrahmarti' Alıntı:
Evlenirsem hep beraber görürüz neler olacak.

Artık höt deyince herşeyi bitiren 5000+ kalorilik taş fırın erkeğimi olucaz yoksa kozadan çııkmayı bekleyen kelebek mi :smiley:

Türk erkeği her zaman hanımına karşı saygılıdır. Bu 10000 yıldır hep böyle

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Hocam burdami yaaaa ;D ;D ;D ;D eyvah eyvah rezil olduk ;D ;D ;D ;D

Gardaş sen fıstığına sıkılma sık sıkabildiğin kadar kimin kafasına atıyorsan at. Ben sana bolca temin ederim buradan

Yalnız benim iacizane tavsiyem Umut geliyorsa karnınızı iyice doyurup gidin aç kalabilirsiniz. Demedi deme

şimdi son durum ne oldu anlamadım , yavuzun tlf kapalı ,öteki yavuz gelmyor, umut temiz takılalım diyor eee ne yapıyoruz saat kaçta nerede buluşuyoruz , valla bende misafir var , ne yapacak yapalımda sonra üme gitmesin buluşmamız ;) ;) ;)

cihanülker' Alıntı:
şimdi son durum ne oldu anlamadım , yavuzun tlf kapalı ,öteki yavuz gelmyor, umut temiz takılalım diyor eee ne yapıyoruz saat kaçta nerede buluşuyoruz , valla bende misafir var , ne yapacak yapalımda sonra üme gitmesin buluşmamız ;) ;) ;)

20.00 de drunk da

cihanülker' Alıntı:
Abi Nejat ve Ben saat 8.00'de oradayız. Odtü'nün 100.Yıl çıkış kapısına doğru giderken sağda mekan. İstersen biyerde buluşup beraber de gidebiliriz. Ufuk Abide geliyormuş fıstık almış. (Bildiğin fıstıklardan değilmiş ama bunlar, kahküllü ve beyaz tenliymiş) Yavuzu aramaya devam ediyorum. Benim Yavuz patlamış gelemiyor. Kerim Abi de oraya gelecekmiş, benim telefon serviste olduğundan cebine ulaşamadım.

cihanülker' Alıntı:

Cihan Abi gel senin "cruiser" kısmını silelim zaten bu toyotacılar seni afaroz edicek ;D ;D ;D ;D

allahtan bu sayfayı görmüyorlar ;D ;D ;D

Umut gözün aydın senin takozdan pardon lc'den bir üye daha geldi ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg427691#msg427691

cihanülker' Alıntı:
valla çoğalıyoruz gittikçe ;D ;D ;D ;D
Geçenler başka biryerde soruyor benim araca görede öntakım koruma sacı varmı diye bende demiştim senin araçtan kaçtane varki tc'de seri imatal aksesuvarı olsun birtane buldum sonunda ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR