7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,649,179

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sabahtan beri Telekomla savaşıyorum , önerisi olan varmı TTnet haricinde ADSL kullanan, ben abonleiğimi iptal edicem bukadar rezillik olmaz , koydukları adamların dünyadan haberi yok, beni kanser ettiler :(

discovery-V8' Alıntı:
Sabahtan beri Telekomla savaşıyorum , önerisi olan varmı TTnet haricinde ADSL kullanan, ben abonleiğimi iptal edicem bukadar rezillik olmaz , koydukları adamların dünyadan haberi yok, beni kanser ettiler :(
Herkeze merhaba

Evet abi haklısın geçenlerde bende aradım teknik birine bağladılar adamın dediği laf ben vistadan anlamam dedi kapattı teli :mad: daha laf demeye yetiştiremedim ;D ;D

TT net bende şu anda sorun yaratmıyor,
1 ay önce feci idi ,galiba alt yapıyı değiştiriyorlar.
Smile şu ana kadar çok sorun yaratmıyor,son durumunu bilmiyorum.

SDC' Alıntı:
smile adsl nasıl acaba?

Kullanan varmı tecrübesi olan , kesinlikle iptal ediyorum aboneleğimi 15 gündür nasıl bir arızadır bu çözülemeyecek anlamadım, yapmak istediğim herşey için dilekçe yaz bağlı olduğun telekom şubesine ver diyorlar , ozman niye telefon diye bişey var ki?, bankalar bile herşeyi telefonla halledebiliyor ama Telefonun sahibi orta çağ da yaşıyor.

Dün geceden beri hiç bir yere giremez oldum 5 dakika var 10 dakika yok, mesajları notpad ile yazıyorum, bekliyorum hattın gelmesini, gönderebilirsem gönderiyorum, forum içinden mesaj yazmak imkansız oldu :( :( :(

discovery-V8' Alıntı:

yavuz kablolu tv varmı senin orada ? ,eğer varsa kablolu yayın varsa,uydu netti galiba ben evde kullanıyorum bazen bendede problemler oluyor ama ,seninki kadar değil birde çok ucuz 9 tl aylık ,bir dene istersen muadil olarak

En sonun da ilk yarısını yükledim ya,
th_18102009064.jpg

cihanülker' Alıntı:
yavuz kablolu tv varmı senin orada ? ,eğer varsa kablolu yayın varsa,uydu netti galiba ben evde kullanıyorum bazen bendede problemler oluyor ama ,seninki kadar değil birde çok ucuz 9 tl aylık ,bir dene istersen muadil olarak

Ne gezer abi dağbaşında kablo mablo ;D ;D Sonunda uyduya dönücem ben :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR