7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,649,314

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yavuz abi şimdi umut diğer tarafta yazınca aklıma geldi bizim arazi oranı 1.21 lastiği 33" yapınca sıkıntı çıkarırmı yoksa üstü içinmi geçerli

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz yarin oglen saatleri musaitmisin?

Sabah Duruyu götürücem inşallah öğlene dönerim, Melis diye bir arkadaşı varmış onu Babası getiriyormuş, ta bizimki neden servisle gidiyor muş muş , Beni okula götürüp hem öğretmenleriyle tanıştıracakmış hemde arkadaşlarıyla, birde önerisi var belki beni 6 yaş sınıfına alabilirlermiş ozaman hep okulda kalabilirmişim ;D ;D ;D ;D ;D öldürdü beni bugün gülmekten ;D

Birde hasta , iki gündür okula gitmiyor, yarın biraz daha nazıyla oynıyayım ;D Tahlilleri falan alınacak eve dönerken ararım seni.

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi şimdi umut diğer tarafta yazınca aklıma geldi bizim arazi oranı 1.21 lastiği 33" yapınca sıkıntı çıkarırmı yoksa üstü içinmi geçerli

33 e kadar sorun çıkmaz ekonomikte olur merak etme yıllarca öyle kullandm ben.

discovery-V8' Alıntı:
Sabah Duruyu götürücem inşallah öğlene dönerim, Melis diye bir arkadaşı varmış onu Babası getiriyormuş, ta bizimki neden servisle gidiyor muş muş , Beni okula götürüp hem öğretmenleriyle tanıştıracakmış hemde arkadaşlarıyla, birde önerisi var belki beni 6 yaş sınıfına alabilirlermiş ozaman hep okulda kalabilirmişim ;D ;D ;D ;D ;D öldürdü beni bugün gülmekten ;D

Birde hasta , iki gündür okula gitmiyor, yarın biraz daha nazıyla oynıyayım ;D Tahlilleri falan alınacak eve dönerken ararım seni.
Gecmis olsun Duruya
Tamam...

discovery-V8' Alıntı:

duruya çok geçmiş olsun

abi öğretmenlere bak hangi sınıftaki eğitim(!) iyiyse ona göre yaptır kaydını ;D ;D ;D ;D ;D

Abi geçmiş olsun yeğenime, Amcaya da yer varmıymış sınıfta, yanlız en arkaya oturmam, tahtayı göremiyom ;D , uyanınca bir sorarsın.... ;D ;D

Hadi iyi geceler, ben bu gün iyi bir okuyucu olarak katıldım.
Bu gün çok güzel videolar izledim, Yalnız Yunus tan bir ÇUKUR videosu izleyemedik. ;D ;D ;D , Yunus yokmu bir Çukur Videosu sonra gidip yatayım....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR