Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
abi çerçeve gibi bir girinti varsa muhtemelen aynı , aynı ise sende de cep olacak ;D ;D ;D
abi çerçeve gibi bir girinti varsa muhtemelen aynı , aynı ise sende de cep olacak ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:abi çerçeve gibi bir girinti varsa muhtemelen aynı , aynı ise sende de cep olacak ;D ;D ;D
;D ;D ;D evet yav dükkan boş kalmasınufukozkan' Alıntı:burda yaz ne yazacaksan![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Yavuz yarin oglen saatleri musaitmisin?
altug onaran' Alıntı:yavuz abi şimdi umut diğer tarafta yazınca aklıma geldi bizim arazi oranı 1.21 lastiği 33" yapınca sıkıntı çıkarırmı yoksa üstü içinmi geçerli
altug onaran' Alıntı:ekonomi mi oda ne bu araba ömrümü yedi 7 ayda ama seviyorum AŞK (LAND ROVER) bu olsa gerek
Gecmis olsun Duruyadiscovery-V8' Alıntı:Sabah Duruyu götürücem inşallah öğlene dönerim, Melis diye bir arkadaşı varmış onu Babası getiriyormuş, ta bizimki neden servisle gidiyor muş muş , Beni okula götürüp hem öğretmenleriyle tanıştıracakmış hemde arkadaşlarıyla, birde önerisi var belki beni 6 yaş sınıfına alabilirlermiş ozaman hep okulda kalabilirmişim ;D ;D ;D ;D ;D öldürdü beni bugün gülmekten ;D
Birde hasta , iki gündür okula gitmiyor, yarın biraz daha nazıyla oynıyayım ;D Tahlilleri falan alınacak eve dönerken ararım seni.
discovery-V8' Alıntı:...birde önerisi var belki beni 6 yaş sınıfına alabilirlermiş ozaman hep okulda kalabilirmişim ;D ;D ;D ;D ;D öldürdü beni bugün gülmekten ;D
discovery-V8' Alıntı:Sabah Duruyu götürücem inşallah öğlene dönerim, Melis diye bir arkadaşı varmış onu Babası getiriyormuş, ta bizimki neden servisle gidiyor muş muş , Beni okula götürüp hem öğretmenleriyle tanıştıracakmış hemde arkadaşlarıyla, birde önerisi var belki beni 6 yaş sınıfına alabilirlermiş ozaman hep okulda kalabilirmişim ;D ;D ;D ;D ;D öldürdü beni bugün gülmekten ;D
Birde hasta , iki gündür okula gitmiyor, yarın biraz daha nazıyla oynıyayım ;D Tahlilleri falan alınacak eve dönerken ararım seni.